Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara123

Dziwne objawy... co to może być?

Polecane posty

Gość Panikara123

Hej :) mam problem.. od jakiegoś czasu (dłuższego czasu) miewam ataki paniki. Czuje, że trzese się w środku cała, jakby nerwy mi drgaly. Słabo mi i czuję, że moje ręce i nogi słabną. Najgorsze są noce codziennie od miesiąca i wygląda to tak- zasypiam.. chwilę po zaśnięciu (nie mam pojęcia ile ale czasem zaglądałam na zegarek to było jakieś 30 min do godziny) wybudzam się z uczuciem jakbym umierała:( słabo mi i dretwieje mi połowa twarzy, ręce. Po uspokojeniu się (nauczyłam się w końcu uspokajac :( ) jestem roztrzesiona jeszcze bardziej niż zazwyczaj... po dłuższej chwili zasypiam. Czasem śpię do rana a czasami po każdym "przyśnięciu" budzi mnie to uczucie kilka razy... jestem wykończona wczoraj w nocy było to jeszcze silniejsze, 2 razy mnie obudzilo. Boże co to może być? Morfologia i ogólne badania krwi są dobre wręcz idealne :( w dzien takich atakow nie mam, jedyne co to czuję jakbym słabła z sekundy na sekundę ( co się oczywiście nie dzieje) czuję nogi jak z waty i moje ręce są jakby słabsze... czuję, że oddychając nabieram mało powietrza..pomocy gdzie się udać? Co to może być? :(...

Gość Panikara123
Proszę was bo ja już myślę o guzie mózgu albo zawale

Gość gość
Może powinnaś iść do neurologa , a może to nerwica ? Jestes nerwowa , miałaś jakieś stresy w ostatnim czasie ?

Gość gość
Trzeba to sprawdzić u neurologa. Ja miałam ataki paniki i ciężkie migreny. Korowód do lekarzy od stup do głów. Zawiodłam się na neurologu który w ogolę nie chciał mi dawać skierowań na żadne badania. Zmieniłam neurologa na neurologa z tej strony www.neurologiaplock.pl . Jestem zadowolona z tego neurologa.

Gość gość
celiakia

Ciężko mi ocenić, czy to faktycznie może być celiakia. Niemniej jednak uważam, że warto byłoby wykonać takie badanie, aby się upewnić. Zajrzyj tutaj http://www.euroimmundna.pl/celiakia - przeczytasz znacznie więcej na ten temat, a ponadto masz możliwość zamówienia takiego testu do domu. Zrobisz badanie nie wychodząc z domu.

Gość gość
Nerwica