Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla was taki facet to ideal? Musi bardzo kochac zone. Milion kredytu na dom

Polecane posty

Gość gość

Musi ja bardzo kochac skoro razem zdecydowali ze kupuja dom pod Warszawa, warty lacznie z dzialka milion PLN, facet jest menadzerem dzialu IT w banku, do tego bierze dodatkowe roboty, np. w soboty jezdzi na uczelnie dawac wyklady (na prywatnej), lapie sie dodatkowych zlecen a na boku rozkreca firme by wszystko to splacic. Zonie oplaca opiekunke do dziecka, by ta nie siedziala z dzieckiem sama, ale miala tpowarzystwo i wyreczenie. Oplaca sprzataczke, by zona nie musiala sprzatac (i by on nie musial). Kurcze, moj maz tez zaradny i ogarniety, ale AZ TAK to chyba mnie nie kocha by sie zadluzyc na milion zl na dom

Gość gość
Co do zony, to ona jest w takim zawodzie, ze jeszcze dlugie lata nier wyjdzie poza pensje 2000 do reki. Pod 40tke czyli za 10 lat moze zacznie zarabiac realne pieniadze ale na pewno nie takie jak jej maz. To tak jak u mnie, ja zarabiam duzo mniej od meza.

Gość gość
S*******amento chamie

Gość gość
CO?

Gość gość
Hahahahah. A moj maz rzucil studia na 2 roku, dom za milion mamy bez kredytu juz 7 lat, pani do sprzatania nam nie pptrzebna bo ja nie pracuje. I nogdy ale to nigdy nie przyszloby mi do glowy mierzenie milosc****eniedzmi.

Gość gość
Ale ona tez nie pracuje aktualnie, a i tak maja sprzataczke i opiekunke. Ot zeby sie zona nie meczyla. Super.