Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka9292

Bolesne rozstanie Pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość owieczka9292

Hej Wszystkim! Właśnie zerwalam z chlopakiem, z ktorym bylam prawie 6 lat. Mam 25. Związek byl burzliwy, traktowal mnie jak smiecia, zero szacunku, robil mi afery o wszystko, nie pozwalal mi na nic, odizolowal od wszystkich znajomych.. Zostałam wlasnie calkowicie sama. To pewnie nie mialo przyszlosci, codziennie nerwy, jego zdrady, a ja musialam grzecznie siedziec w domu i nie mialam prawa miec swojego zdania, bo "jestem glupia". Zniszczyl mnie psychicznie. Najgorsze, ze poswiecilam dla niego naprawde bardzo duzo, zatracając samą siebie w tym wszystkim. Nikt mnie juz nie poznaje, zmienilam sie fizycznie od tych nerwow. Cud, ze jeszcze nie osiwialam. Nie wytrzymalabym calego zycia w ten sposob, nie majac prawa do NAPRAWDE niczego. Ale kochalam nad zycie i pewnie nadal kocham, ale i nienawidze.. :( Myslicie, ze jest jeszcze dla mnie szansa na lepsze zycie? Mam chyba depresje juz od kilku lat przez niego. Czy ktos byl w takiej sytuacji albo moze mi doradzic?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy poznasz kogos, kto będzie Cie kochał z wzajemnością i kiedy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak mozna byc z takim gnojem az 6 lat? Jestes desperatka? Masakra...

Gość gość
Żal to czytac jak można byc tak głupim...

Gość gość
najważniejsze,że zmądrzałaś.

Gość gość
przestancie pisac do tych wszystkich wrozbitek bo one sie kontaktuja z demonami i Maja na celu zniszczyc wasza wiez z Bogiem

Gość gość
Wiesz, lepiej że stracilas 6 lat niż 60... Lepiej późno niż wcale, szybciej możesz zacząć nowe życie. Czy jest dla ciebie szansa? Tobie pewnie wydaje się , że nie ale jestes taka młoda ! Teraz potrzeba ci czasu, pozwól sobie na oplakiwanie tego, to ci pomoże, z czasem łez będzie coraz mniej. Masz przyjaciół? Takich z ktorymi mozesz się zawsze spotkac, wygadac się? Nie zamykaj się tylko w domu, zacznij żyć , teraz już spokojniej i lepiej bez niego

Gość owieczka9292
Dziękuję za słowa otuchy

Gość gość
Jak chcesz wiedziec kiedy spotkasz swoją miłość, jaka ona będzie, gdzie ją spotkasz, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Żaden facet nie jest wart jednej łzy. Pisze ci to wiekowa kobieta.

Gość gość
Czytam to forum od niedawna i nadziwić się nie mogę. Jakaś dziwna tendencja jest, im gorszy facet tym bardziej uzależniona od niego kobieta. Cierpią i kochają "nad życie". Drogie Panie, kochajcie trochę siebie.