Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno jesteście fit eko a ja w Mcdonaldzie widzę codziennie tłumy ludzi

Polecane posty

Gość gość

na przeciwko mojego biura jest Mcdonald i widze tam tłumy od samego rana do wieczora podobno gardzicie fast foodami ? w biedronce tez kupujecie chłam widze na taśmie jakie gowno żrecie

Gość gość
mam takie same spostrzezenia kiedys pracowalam w "zdrowej" restauracji obok mcdonalda tam dzikie tlumy u nas pustki

Gość gość
Lubię żarcie z maka ale jak zjem coś takiego raz na miesiąc to już jest "łał" w sensie często.

Gość gość
Chcesz schudnąć? Przygotuj się na lato! Ułożymy Ci dietę za darmo! Wejdź i sprawdź na www.e-dietaonline.pl

Gość gość
bo na forach sami debile siedzą, mitomanki,wariatki chore na umyśle, wystarczy poczytać jak to one kupują w biedrze i lidlu same ekologiczne produkty (eko produktów jest tam może z 1%), wszystkie jedza zdrowo, brzydzą się glutenem, cukrem, słodzą tylko stewią i ksylitolem po 40 zł kilo :D dawno temu dorabiałam w kfc i przychodziła masa ludzi, eleganccy panowie w garniakach, mamuśki z dziecmi tłumami, uczniowie, emeryci

Gość gość
ja też lubię, ale raz na miesiąc, dwa ;) częściej nie z kilku powodów - drogo, nawet z kuponami, żeby się najeść trzeba codziennie wydawać ok 20-30 zl - niezdrowo, tzn za dużo tłuszczu nasyconego w burgerach - nudzi się szybko, 3 x big mac przez 3 dni i mdli mnie na sam jego widok - jakość Maka spadła, kanapki jakieś suche, byle jakie, jedynie frytki jak dawniej

Gość gość
Ja nie chodze do maka bo nie ma tam nic ciekawego. Ale nie jestem fit. Dzis mialam na obiad mielone:) niezbyt zdrowe ale za to pyszne

Gość gość
Na pewno nie mnie :)

Gość gość
pitolisz...toż wiadomo że na prawdę zdrowo odżywia się mało ludzi, bo to kosztuje i trzeba mieć silna wolę...

Gość gość
Kurwa..lewandowska tu chyba wlazla

Gość gość
Mnie też to śmieszy tutaj..wszystkie eko, wszystkie mają warzywa i mięso od zaprzyjaźnionych rolników, rzeznikow, broń Boże nigdy nie kupują miesa w biedronce czy innym markecie, same pieką chleb, gardza dmuchanymi paczkami z biedronki czy lidla, a weź tu się przyznaj ze sos do spaghetti zrobiłaś ze słoika to gotowi są wydrapac ci oczy boś taka leniwa i trujesz rodzinę. Natomiast chodząc po sklepach widzisz jak okupują biedronki, jak zabijają się na otwarciu by dostać darmowa czekoladę i ze mcd tez nigdy nie świeci pustkami.

Gość gość
Teraz ludzi wszędzie jest pelno. Weź nie uogólniaj. W danej chwili pelno ludzi w McDonaldzie ale i w centrum handlowym i w pracy. To ze jakaś grupa ludzi jest akurat w McDonaldzie nie znaczy ze sa to wszyscy lub ze sa to akurat ci co piszą na kafe

Gość gość
MCDonald jak i wiele innych rzeczy nie jest zakazany i jest dla ludzi. co cię obchodzi kto tam je i kto coś tam wypisuje na forach w necie? :D dla mnie mogą sobie ludzie gadać i pisać co chcą, byle nie krzywdzili innych, że są eko, fit i ę ą. Mogą to pisać siedząc w macu nad zestawem powiększonym. nie obchodzi mnie to, czego i Tobie życzę, będziesz zdrowsza

Gość gość
W maku byłam 10lat temu. Ale Sory, ja to nie całe społeczeństwo. Jak ktoś słusznie zauważył to nie wszyscy ma kafe piszą że są eko i fit. Ja jem zdrowo ale mięsa nie kupuje u rolników tylko mięsnym. Owoce na targu a warzywa mam od rodziców.

Gość gość
Autorko, co znaczy jesteście . Apelujesz do 100 % kobiet na tym forum? Ekologicznie czy zdrowo żyjących może być na tym forum nawet i 10 osób które regularnie się udzielają . Nie ośmieszaj się i odłóż megafon na mocniejszy temat.

Gość gość
Jeżeli kilka procent społeczeństwa pójdzie do maka, to zrobi sie tam tłok. Pozostała cześć może jadać zdrowo. Nie wiem czy jesteś chcesz wywołać kolejną głupią dyskusję czy jesteś tak ograniczona, aby myśleć, że ludzi, których tam widzisz, to 100% społeczeństwa.

Gość gość
Nie, to nie tak. Autorka tam widzi 100% kafeterianek.

Gość gość
nigdy nie zrozumeim fenomentu Macdonald. To jedzenie smierdzi strasznie , jest tak tłuste ze az wszytsko spywa tym okropnym tłuszczem. niezxnosze tego!

Gość gość
Ja kupuje produkty eko i bio , slodkiego smaku nie lubie wiec nawet herbaty niczym nie slodze , duzo oszczedzam na cukrze slodyczach ciasteczkach :) Donkis jak to sie u nas mowi to nie cale spoleczenstwo , w centrach handlowych w poludnie tez tlumy to co ? Znaczy ze wszyscy co pisza ze pracuja to klamia ?

Gość gość
nie porownuj Maka z Biedronką. W Biedronce mozna kupic nie gorsze jedzenie niz gdzie indziej . Oczywiscie, jest tam tez badzieiw z chemia, a le takie samo mozna kupic w kazdym innym sklepie. I co to znaczy: jesteście? To znaczy kto? Ludzi w Polsce sa miliony a ile miejsc w Maku?Promile.