Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiedli mnie wszyscy

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy ludzie mnie zawiedli. Czy to przyjaciółka, przyjaciel, czy chlopak. O rodzinie nie wspomnę. Dlaczego z ludzi ZAWSZE musi wyjść nieuczciwość, niedotrzymywanie słowa, wykorzystywanie tego co się im w zaufaniu powiedziało przeciwko Tobie? Nienawidzę ludzi.

Gość gość
Bo ludzie to k***y, ameryki nie odkrylas ;)

Gość gość
Ale skoro ja nie jestem kurwą, i jestem człowiekiem, to implikuje to fakt, że musi istnieć ktoś taki sam tylko dlaczego nawet jak ktoś wydaje się super, moja intuicja coś mi podpowiada, coś mi nie pasuje, i potem ZAWSZE się okazuje, że miałam rację?

Gość gość
Myslami przyciagamy podobne.. ludzie dziela sie na niemyslace k****y nie majace zlych intencji i tych swiadomie zlych leca za instynktem nie analizuja tego co robia jesli ty nie masz zaufania i na starcie przeleci ci mysl ze ktos jest taki sam jak reszta (intuicja to pamiec o rzeczach i zachowaniach ktore juz sie wydarzyly i kojarzymy je z innymi-odruchowo) to prawdopodobnie tak wlasnie się zachowa Musisz zaczac od siebie a wtedy zaczniesz spotykac dobrych ludzi

Gość gość
takich sobie przyciagasz

Gość gość
Masz dokładnie w życiu to co nosisz w sobie.nienawidzisz, nosisz w sobie nienawiść i świat zewnętrzny pokazuje ci właśnie dokładnie to co masz w środku w sobie.