Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię być ze zwyczajnym facetem... :(

Polecane posty

Gość gość

Szukam po prostu typu idealnego, chodzi mi tu o wygląd. Zawsze jak jakiś się mną zainteresuje, to dokładnie mu się przyglądam i zawsze znajdę coś co mi nie pasuje... i nie wiem jak mam w sobie to zmienić. Boje się, że za parę lat jak dalej będę sama docenię to, że interesowali się mną normalni faceci a ja ich odrzuciłam, a potem właśnie Ci normalni będą zajęci i ustatkowani, a przystojniaczki z klatami nadal będą skakać z kwiatka na kwiatek... no i nie wiem co zrobić, dziewczyny a wy jak macie..? :(

Gość gość
Ile masz lat? Jesteś ładna?

Gość gość
Myślę, że jestem całkiem ładna, często się za mną oglądają i raczej mam powodzenie.

Gość gość
up!!!

Gość gość
Cześć, dzisiaj rano przyszła do mnie nowiutka para jordanów z serwisu http://www.wygrajbuty.com.pl/ Nie wierzyłem ale to naprawdę działa, pamietajcie że możecie udział wziąć tylko raz :D

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
kolejny pustak !

Gość gość
a kota już kupiłaś?

Gość gość
Ale to nie jest tak, że ich od razu skreślam, po prostu zaraz pojawia się mnóstwo wątpliwości, wstydzić się zaczynam itp. Może po prostu mnie onieśmielają i chce uciekać :( może dlatego, że jest to spowodowane tym, że nie byłam jeszcze w związku nigdy :(

Gość gość
Nie chce się wstydzić chłopaków ale nic nie mogę na to poradzić :( mam 16 lat.

Gość gość
Pustak haha z dala od takich kobiet, dobrze wam radze, też trafilem na podobną

Gość gość
To sie k***a dziecko ogarnij. Myślałem że to dorosła kobieta pisze a nie gimbusiara, u gimbusow to normalne.

Gość gość
Jest mloda, ma dylemat jak kazdy w jej wieku.Moze nie ma nikogo do rozmowy, a tutaj same doswiadczone, niedopieszczone gbury jej odpowiadaja. Zapomnialo sie jak to bylo. ...

Gość gość
Jest mloda, ma dylemat jak kazdy w jej wieku.Moze nie ma nikogo do rozmowy, a tutaj same doswiadczone, niedopieszczone gbury jej odpowiadaja. Zapomnialo sie jak to bylo. ...

Gość gość

Gość gość
W takim wieku to się nie przejmuj jak byś miała 26 to byłby problem ale masz 16 :)

Gość gość
Ja mam t5ak samo a jestem st5arsza ;)

Gość a co z seksem
wezcie pod uwage ze jesli ktos sie fizycznie nie podoba, to chyba ciezko sie przelamac aby go chociazby pocalwoac... :o

Gość gość
Spokojnie, dorośniej i przestaniesz mieć takie "problemy", heh.

Gość gość
"Spokojnie, dorośniej i przestaniesz mieć takie "problemy", heh." - czyli że co? zaakceptuje brzydala i bedzie zyla w aseksualnym zwiazku? :D

Gość gość
mialam tak jak bylam troche mlodsza, ale wtedy poznalam mojego meza i wszystkie moje zasady poszly w dupcie. bylam prawie gotowa dzielic go z kims z kim myslalam ze chcial sie spotykac (ale byl wierny oddany od poczatku), po tygodniu zdecydowalismy ze pojade z nim do UK. tez wydawalo mi sie ze mam zbyt wysokie standardy ale wiesz co? poprostuu nie spotkalas GO. i mowi to osoba ktora bala sie juz ze jest lesbijka, bo zaden facet nie byl odpowiedni (nie zeby bylo w tym cos zlego, ale to napewno trudniejsza sciezka zyciowa) Takze czekaj, nawet nie szukaj bo jak bedziesz szukala to tylko sobie cos wmusisz albo wpadniesz w depresje. poprostu czekaj

Gość gość
10.04- ile mialas lat jak poznalas meza? Ja mam 25 lat I nigdy nie bylam zakochana a poznalam juz mnostwo facetow, mam powodzenie...ale w kazdym mi cos nie pasuje I nie potrafie nic poczuc :(

Gość gość
Ja mam 26 lat i nie mam wielkich wymagań co do wyglądu,jednakże gust muzyczny musi być ten sam i ma interesować się motocyklami. pasje muszą być te same.

Gość matematyka się kłania
zakładając że 20% wszystkich facetów interesuje się motocyklami i 20% z tych co interesują się motocyklami ma taki sam gust muzyczny jak ty wychodzi że tylko 4% wszystkich facetów może spełniać ten jeden idiotyczny wymóg.. czyli jednym ruchem przekreślasz 96% facetów, bardzo mądrze :D a przecież z tych 4% co zostało i tak zdecydowana większość nie będzie c***asować, bo nie ten wygląd, nie w tym wieku, nie ten charakter itp. itd. :D szczerze mówiąc zamów kota już dzisiaj :D

Gość gość
Musi też lubić balet mongolski i odwiedzać nepal dwa razy w roku...deal with it. 0.0% szans teraz:D

Gość gość
Motocyklista szybko umrze i co ci z niego

Gość gość
Może to i prawda, że nie spotkałam po prostu jeszcze takiego z którym w 100% byłabym szczęśliwa bez żadnego "ale". Teraz mam w sumie na oku jednego kolegę, ale już pojawia się "ale". Mimo, że z nim jeszcze nie gadałam. Problem w tym, że jest w moim wieku a wolałabym chłopaka tak 2-3 lata starszego :/