Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mwe3

lekarz rodzinny

Polecane posty

Kiedy lekarz rodzinny ma obowiązek przyjechać na wizytę domową? Przeżyłam ostatnio smutną sytuację kiedy do naszej Baci 83 letniej która całe życie płaciła składki lekarz odmówił wizyty domowej, argumentując że wnuki mają samochody i mogą ją przywieźć do przychodni . Babcia nie jest w stanie wsiąść do samochodu...

Gość gość
na pewno lekarza nie powinno obchodzić to, czy ma wnuki i samochody. Skoro płaciła składki powinien przyjechać, łaskie nie robi. Ewentualnie jak nie ma chętnych i nie da rady nic z tym z robić, to prywatnie, ale nie widzę sensu płacić skoro lekarz jest zobowiązany pomóc. Może pójdź do przychodni i zgłoś ten problem? że lekarz odmówił?

Gość gość
Do naszych dziadków przyjeżdża internista. Nie robi z tym żadnych problemów. Jeśli jesteś z Wrocławia i okolic, polecam www.internista-wroclaw.pl . Skoro z tamtym nie idzie się dogadać, ja bym mu bliskiej osoby nie powierzyła pod opiekę.

Gość balbina412
Tutaj https://www.unimed-nzoz.pl/lekarz-rodzinny/ się przepisz. U nich nie ma kolejek i mają wizyty domowe. Wszystko jest na stronie. Jak sobie pomyślę ile przez te wszystkie lata wydałam kasy na służbę zdrowa i składkach i ile spędziłam czasu w kolejkach do lekarza czy na badania, to mnie krew zalewa.

Gość gość
znam dwie lekarki rodzinne, nic nie pomagają ludziom

Gość Ana

ja znam super lekarza baansiuka z Lubonia każdemu takiego życzę.