Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eks facet

Polecane posty

Gość gość

Hej. Okolo dwa miesiace temu zostawil mnie facet. Bylismy w zwiazku niecaly rok, znamy sie 12 lat. Po rozstaniu przez chwile walczylam, ale mnie odrzucal, wiec powiedzialam stop. Urwalam kontakt, on co jakis czas pytal co zrobilam z pamiatkami, pozniej napisal ze mnie kocha, a jeszcze pozniej zadzwonil i powiedzial ze z nikim sie nie zwiaze i ze to mnie bedzie do konca kochac. Wiec moje pytanie, o co moze mu chodzic? Jakies podchody? Ja oczywiscie przegonilam go gdzie pieprz rosnie, zerwalam kontakt, ale co on moze sobie myslec? Zaluje?

Gość gość3333
Pewnie zrozumiał ze samym dobrym dymaniem i patrzeniem na super kształty zycia nie wypelni. Czadem warto pogadać przed i po, a tu tylko atrakcyjny pustak. Stwierdził ze najlepiej bylo mu z Toba.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawde do ciebie czuje, co mysli i jakie ma prawdziwe intencje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja czuje ze poznal jaka laske i obiecala mu ze na zawolanie bedzie mu nogi rozsuwala,to postanowil zmienic bo ty to juz bylas za stara, ale tamta go oklamala teraz nie ma duupy do rr******* to prubuje do ciebie wrocic i teraz cie docenil

Gość gość
Dokladnie, nie ma logo por...c wiec nagle sobie przypomnial o ,,milosci" do Ciebie :D. Jak znajdzie Inna to znowu Cie kopnie w d...e. Olej go.