Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apel

Polecane posty

Gość gość

Apeluje do wszystkich kobiet które rodzą dzieci by przestały rodzić. Przymusowa aborcja lub sterylizacja. W końcu świat był by lepszy,nie było by tego zajoba na temat dzieci. Koniec rodzenia dla 500+. Nie na widzę matek i ich dzieci,nie chodzi tutaj o to ze komuś zazdroszczę nie. Świat nie ogranicza się tylko do rodzenia i pieniędzy. Nigdy nie lubiłam dzieci,nienawidziłam tego. Cieszę się życiem jako bezdzietna osoba,wiem że ci co mają dzieci zatruwają mi życie,mam nadziej ze to się skończy wrzeszczcie.

Gość gość
I tak trzymaj! Ciesz się życiem jako bezdzietna i nie zatruwaj życia tym, co chcą mieć i mają dzieci :)

Gość gość
Lepiej niech kazdy o sobie decyduje. Nie Twoja sprawa i nie decyduj za kogos.

Gość gość
wiesz tacy ludzie ja ty trują mi życie,jestem pewna że jesteś osobą która ma dzieci,wam się p*****le we łbie od tych bachorów

Gość gość
kolejna osoba dzietna,idź lepiej do swoich bachorów i daj mi spokój pierd matko polko

Gość gość
Bardzo się cieszę, że nie będziesz mieć dzieci. Nie ma nic gorszego jak głupi rodzic przekazując kiepskie geny i psychozy. 500+ w tyłek kłuje? Znaczy , że autorka z lewicy, kochających inaczej, i innych odszczepienców.

Gość gość
wy matki polki zazdrościcie nam że mamy dużo czasu dla siebie i możemy wyjeżdżać na wakacje i wydawać pieniądze na co chcemy a wy musicie wydawać pieniądze na dzieci,biegać z dziećmi do przedszkoli ,szkół.Nawet nie macie czasu by o siebie zadbać. Wasze wakacje to z domu do przedszkola i spowitemu :-P

Gość gość
wiesz co przynajmniej nie cierpię na dyzmózgie pieluchową jak ty,twój mózg wyleciał razem z bachorem

Gość gość
zawsze szczery masz coś do mojej matki?

Gość gość
zarabiam sama pieniądze nie muszę żebrać od Pisu. Nie daje kasę na bachory ,wydaje na siebie.

Gość gość
a twoja stara ciebie zamiast wyrzucić na śmietnik ,zlitowała się i wychowuje takiego debila jak ty, jak bym wiedziała ze urodzę takie coś jak ty zrobiłabym skrobankę

Gość gość
jak wydajesz na siebie to tak jakbyś na bachora wydawała, nie zazdrość już tym, co dzieci mają :P

Gość gość
nie zazdroszczę im tylko współczuje tym ograniczonym ludziom ,mam zamiaru mieć bachorów,nie lubię bachorów,ty jesteś cebulakiem bez domu i szkoły i pracy,ja mam prace. Tak samo jak w życiu i na facebooku panoszycie się jak szczury,dodajecie fotki swoich bachorów,powinni was odizolować od ,,normalnych,,bezdzietnych ludzi,was trzeba zapieluchować i traktować jak dzieci,kochacie wycierać im d**y od g*****en

Gość gość
co matko polko zal ci d**e sciska że nie mam dzieci,mamy a nie nieograniczony czas,oczywiście praca jest,ale mamy więcej czasu i niż wy,poza tym matka polka jest jak szczur trzeba tępić

Gość gość
mama este limitată, femeile care din reproducere nimic nu se poate, vorbi cu ei, fără leziuni ale creierului, nu spun astfel de:_)