Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firma geodezyjna

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję zaufanej i rzetelnej firmy geodezyjnej, najlepiej z Wielkopolski. Ktoś może doradzić?

Gość gość
Ja współpracowałam z geobiz i sobie bardzo chwalę, dobra firma :)

Gość gość
Jeśli o województwo śląskie chodzi to sprawdzone mam biuro geodezyjne M-Geo http://www.mgeo.com.pl/ Usługi oceniam na plus, szybko i sprawnie im poszło.

Gość gość
Wszystkim z Gorzowa Wielkopolskiego i okolic mogę polecić firmę www.geo-graf.pl Prowadzili obsługę geodezyjną budowy mojego domu i wykonywali swoją pracę bardzo profesjonalnie. Pracują tam świetni geodeci.

Gość gość
W Krakowie znajduje się świetna firma geodezyjna, z której usług korzystałem już kilka razy. Polecam wam zgłosić się do firmy www.geoprof.pl Mają spore doświadczenie i profesjonalnie podchodzą do każdego zlecenia.

Gość gość
Polecam serdecznie usługi http://www.kaczkowski.com.pl/. To dobry geodeta w bardzo przystępnej cenie. Jeśli wiec nie macie jeszcze nikogo na oku, to jak najbardziej polecam sprawdzić jego ofertę na stronie. :)

Gość gość
Ja również korzystałem z usług firmy geodezyjnej www.geo-graf.pl z Gorzowa Wielkopolskiego. Mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm i fachowe podejście do każdej sprawy. Firma ta dba o swoich klientów.

Gość gość
Polecam geogrunt.eu, firma świadczy usługi geodezyjne na terenie Wrocławia i okolic.

Gość witteksss

Z kolei z Dąbrowy Górniczej jest firma  M-Geo i są bardzo ok, mi pasowali. Dobry cennik, dobra jakość usług. Szybcy są i ogarnięci, więc nie będziecie czekać na papiery długo.

Gość Kaja

My korzystaliśmy z usług firmy geodezyjnej   Geonet Gdynia, które znajduję się na  Benisławskiego 17c/8. Firma oferuję wszechstronne usługi geodezyjne o rozmaitym charakterze.