Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę chodzić do galerii handlowych, unikam ich jak ognia a wy ?

Polecane posty

Gość gość

- drogo - ubrania wymiętolone, przepocone, śmierdzące, porozrzucane, setki ludzi te szmaty przymierzają ohyda - tłoczno - głośno - natrętne ekspedietnki w niektorych sklepach, a w innych kompletna olewka i brak kompetencji np w EURO RTV czy mediamarktach, tępota tych jeleni mnie przeraża, ja wiem wiecej o produktach niż oni, koszmar - gorąco, duszno - nie ma zwykle gdzie usiąść w ciszy, zjeść, odpocząc, muzyka wali po uszach, ludzie się kręcą, patrzą na ciebie, pelno wagarowiczów, matek z bachorami lepiej robic zakupy przez neta i dostać ciucha w opakowaniu foliowym prosto z magazynu a nie wygnieciony śmieć, poza tum klient internetowy ma wiecej praw jako konsument niz stacjonarny

Gość gość
ja lubie polazic i poogladac. Pozniej siadam sobie na kawke gdzies.

Gość gość
też nie lubie. zakupy robie tylko w rossmann, pepco, a ze sklepow z odzieza to chodze do 2-3 tych samych zawsze i koniec. zakupy robie szybko i wychodze. nie cierpie łazić po sklepach bez celu

Gość gość
Tez nie lubię, bo ludzi mnóstwo, hałas, gwar, poza tym ciuchy drogie i w 99% przypadków brzydkie, w każdym sklepie praktycznie to samo tylko że z metką innej firmy.

Gość gość
a ja lubię.w dużych sklepach w galeriach mogę sobie oglądać i łazić ile chcę bo nikt się nie narzuca pytając w czym mogę pomóc .w tych małych sklepikach od razu przy wejściu atak .nawet nie zdążę nogi postawić a ekspedientka od razu się zjawia.po co ja się pytam?co za debil wymyślił że one biedne muszą od razu recytować tą głupią formułkę?jak będę czegoś potrzebowała to sama podejdę i zapytam ,po to mam język w gębie.nie lubię tego narzucania się.najszczęśliwsza jestem gdy mogę sobie oglądać do woli a tak właśnie jest w sieciówkach.

Gość gość
Ja chodzę tylko rano po otwarciu albo pozno wieczorem przed zamknięciem, oczywiście nie wpycham się 15 min przed zamknięciem, wiem że ludzie też chcą iść do domu po pracy ale tak ok godzinę, półtorej przed 21-22, wtedy jest juz pusto, rzadko coś kupuję tylko przymierzam, oglądam kolor, materiał a zamówienie robię w domu przed internet z róznych powodów, m.in dlatego że dostaje czyste nowe ubrania zapakowane i nieruszane, zwykle przez internet jest taniej wystarczy poszukać kuponów rabatowych lub korzystać z programów cashback typu Refunder Rossmanna z kolei nie lubię z pwoodu ochrony, nie w każdym tak jest ale w większości ochrona traktuje każdego jak złodzieja, nie mogę spokoijnue sprawdzić składu a jak sięgam po telefon by sprawidzć składnik w internecie to wzrok ochroniarza kieruje się na mnie i stoi za mną non stop bo myśli że zaraz coś do kieszeni wsadzę :O Natrętna obsługa też jest okropna, tylko wejdę sie rozejrzeć i już pytanie W CZYM MOGĘ POMÓC ?!

Gość gość
ja tak samo nie lubię chodzić po centrach handlowych i supermarketach,unikam tak samo zero spokoju i ciszy.

Gość gość
Pracowałem w markecie i klienci to byla porazka, glupie ch/uje

Gość Wiktorinka
To może tu: http://alegratka.pl/moda-damska/ znajdzie się coś ciekawego? Jest wiele ofert ciuchów, ale nie tylko :) można przez tą stronę kupić np zwierzątko lub akcesoria dla dzieci ;)