Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona coś do mnie czuje? Sam już nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Postaram się przedstawić swoją sytuacje jak najszybciej. Mianowicie byłem kiedyś z dziewczyna, która rzuciła mnie dla mojego kolegi, jednak między nimi nic jednak nie zaszło i po paru tygodniach starania się o nią ponownie zaczęliśmy się spotykać. Ostatnio bylem na imprezie jednak jej nie było wiec poświęcałem duża cześć czasu innej koleżance. Następnego dnia poszło plotka ze całowałem się z nią przez co moja dziewczyna się o tym dowiedziała i napisała do tamtej dziewczyny czy miedzy nami się coś wydarzyło bo ja ja olewam niby od tamtego czasu. Koleżanka zaprzeczyła ze coś się wydarzyło i napisała o tym do mnie ze nie chce wchodzić pomiędzy nas i żebyśmy sobie to sami wyjaśnili. Dzis do niej podszedłem i powiedzialem ze koleżanka do mnie pisała ze z nią rozmawiała i mieliśmy pogadać lecz niestety dzwonek na lekcje wybił i mieliśmy porozmawiać na następnej przerwie lecz na następnych przerwach zaczęła mnie unikać. Myślicie ze ona coś do mnie czuje i boi się o tym rozmawiać bo wyjdzie na to ze była zazdrosna czy po prostu sobie już odpuściła? Dodam ze jestem w II LO

Gość gość
Uwierz bardziej w siebie, bo z daleka czuć od Ciebie zaniżone poczucie własnej radości. Dziewczyna zostawia Cię dla innego, a Ty potem masz ją "znowu zdobywać? To co Ty jesteś jakaś gorsza kategoria czy co? Radzę Ci zająć się tą koleżanką z imprezy, bo te fochy Twojej lubej świadczą o tym, że wcale jej na Tobie nie zależy, jesteś tylko "na przeczekanie" zanim się trafi ciekawszy dla niej facet. Życie jest takie, że jak się zaczniesz zajmować tą koleżanką z imprezy, to ta "Twoja dziewczyna" będzie miała poczucie straty i będzie jej bardziej na Tobie zależało:) a jak jesteś w II L.O. to jeszcze będziesz z innymi dziewczynami i o tych nie będziesz pamiętał:)