Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzystacie z usług prywatnych lecznic?

Polecane posty

Gość gość

Korzystacie z usług prywatnych lecznic? Luxmed, Enel-Med., Medicover w Warszawie? Rzeczywiście warto?

Gość gość
Ja nie korzystam, ale podobno bajka w porównaniu do nfz

Gość gość
Ja korzystam z Enelmedu i polecam wszystkim. Warto, opłata niewielka, a czuję się jak pacjent z amerykańskich seriali ;) Fajne miejsce, fajni lekarze, szybko można się dostać do specjality, wszystko na plus.

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że nie wszystkie prywatne placówki medyczne w Warszawie są takie super jak się wydaję na pierwszy rzut oka… teraz od dłuższego czasu korzystam z enelmedu i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Mam to co potrzeba, wszystko załatwiam od ręki, a to dla mnie bardzo ważne, bo stanie w kolejkach do lekarzy to dla mnie strata czasu. W sumie wszystkich specjalistów masz w jednym miejscu, jak jedna placówka jest bardziej oblegana, to zawsze możesz skorzystać z innej, gdzie Ci się tylko podoba. Myślę, że będziesz zadowolona.

Gość gość
Ja mam abonament wykupiony w Enel Medzie i sobie nie wyobrażam go nie mieć, choćby ze względu na nowoczesne roziwązania – aplikacje, umawiam się on line, ie muszę dzwonić rano nigdzie, nie musze wystawać(!) w rejestracji od 6 rano, jak moja mama dawno temu. Generalnie poziom, technologia, dobre sprzęty i fachowcy w gabinetach. Bierz enel med, nie ma się czego czepić ☺!

Gość Nina Kowalska
Korzystam z oferty Lux Medu i nie zamieniłabym tej placówki na żadną inną. Mają duży wybór abonamentów medycznych, każdy dopasowuje się do Twoich indywidualnych potrzeb. Ja bardzo polecam pakiet Orzech, czyli taki dla rodzin. Podstawowy jest dla modelu 2+1 za każde następne dziecko płacisz tylko 15 zł rocznie, a opieka jest na najwyższym poziomie! Mamy dostęp do wszystkich specjalistów i pewność, że jesteśmy w dobrych rękach.

Gość gość
ostatnio robiłam diagnosytkę zatok w http://www.panoramica.pl i bardzo się cieszę bo dzięki tym badaniom lekarz mógł postawić prawidłową diagnozę

Gość gość
Warto, zdecydowanie. A ogromną zaletą ostatnio stało się dla mnie to, że mając ubezpieczenie w Enel Medzie, korzystam z ich aplikacji na telefonie, w sensie, z portalu pacjenta - tam szybko się umawiam, nigdzie i do nikogo nie dzwonię. Sprawdzam tez na bieżąco wyniki badań i jak już jestem na miejscu, to nie stoję w kolejce do rejestracji. Generalnie, leczenie w Enel Medzie to dla mnie ogromna oszczędność czasu, atego mam niewiele.

Gość gość
Ja korzystam z usług Lux Med i jestem zadowolona. Mają duży wybór pakietów medycznych więc każdy znajdzie coś dla siebie.