Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga 7 latka

Polecane posty

Gość gość

Mój syn właśnie skończył 7lat. W obecnej chwili waży 30kg i ma 131 cm wzrostu. Czy mam się czym martwić?moja koleżanka śmieje się że jest pulpet. Co nie jest zbyt miłe.

Gość gość
Moja córka jest najwyższa w klasie , ma 128 cm i wagę 24 kg. Chłopcy w jej klasie są mniejsi ale też szczupli.

Gość gość
Moj syn na 7 lat ma 25 kg i 125 cm. Wydaje mi sie drobny i chudy, tak wiec autorko uwazam ze twoje dziecko jest wsamraśne:-)

Gość gość
mój ma 6.5 roku ma 125cm wzrostu i 19-20kg wagi. jest dość szczupły. powinnaś z pediatra to skonsultować

Gość gość
w czerwcu skończy 7 lat ma 128 cm i 27 kg. jest jednym z wyższych chłopców.

Gość gość
Z jakim tam znowu pediatrą, po prostu realnie się przyjrzeć czy rzeczywiście pulpecik czy nie. Jeśli ma odrobinę więcej tłuszczyku, to pogonić go częściej na podwórko do zabawy lub zdrowiej żywić lub i to i to.

Gość gość
Mój już ma prawie 8 i wazy 22 kg, nie wiem ile dokładnie ma wzrostu ale ubrania nosi 122 i 128.

Gość gość
Mój waży 22 kg i nosi rozmiar 122, ale jest jednym z drobniejszych w klasie.

Gość gość
Mój ma 7 lat i 145 cm, 32 kg. Po co mi mały syn?

Gość gość
Tu autorka tematu. Moj syn nie wygląda za grubego. Ma małą oponkę na brzuchu. Poza tym jest proporcjonalny.

Gość gość
mój syn ma 7,5roku nosi ubrania na 146 a waży 35kg jest normalny, ale bardziej otyly niż szczupły

Gość gość
A co mówi pediatra? Ja chodzę do pediatry w Lublinie na Willową i zawsze jak cos jest nie tak to lekarz mi zwraca uwagę.

Gość gość
Skory ma oponke na brzuchu to jest zbyt gruby. Zapisz go na zajecia sportowe i odstawienie slodycze soki i inne slodzone napoje. Oponke to mozna tolerowac w wieku 9-10 lat przed intensuwnym wzrostem w okresie dorastania. Sprawdz tez jak to wyglada na siatkach centylowych i pogadaj z pediatra najlepiej bez syna.