Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodzi ludzie powinni mieszkac oddzielnie lub jeszcze przed slubem dzialac

Polecane posty

Gość gość

Dzialac tak zeby mieli swoje oddzielone czesci domu a nie wspolne lazienki kuchnie itp. Kazdy wie ze predzej czy pozniej rodza sie konflikty o byle co. Starsi ludzie nie rozumieja mlodych a mlodzi tez nie chca robic jak im starzy nakazuja. Polecam mieszkanie na swoim od poczatku. Najlepiej jeszcze przed slubem. Wynajac mieszkanie lub planowac swoje ale konkretnie ze macie prawo do tego na pismie. Chocby mamusia byla zlota a tesciowa fajniutka to z reguly po kilku juz miesiacach zawsze sie wali system milego traktowania.

Gość gość
Nic dodac, nic ująć

Gość gość
Niech mlode mamy czytaja bo to prawda

Gość gość
Święta prawda. Ja byłam zmuszona zamieszkać na parę tygodni na czas remontu własnego mieszkania. Tak krótki czas zniechecil mnie do teściowej że mam z nią sporadyczny kontakt.

Gość gość
Święta prawda. Ja byłam zmuszona zamieszkać na parę tygodni na czas remontu własnego mieszkania. Tak krótki czas zniechecil mnie do teściowej że mam z nią sporadyczny kontakt.

Gość gość

Gość gość
Byłam zmuszona mieszkać kilka tygodni nad teściowa na czas remontu mieszkania. Porażka. Zniechecilam się do osoby teściowej tak bardzo, że mamy sporadyczny kontakt. Przez telefon wogle się nie kontaktujemy, jak jadę raz na jakiś czas to rozmawiamy o pogodzie.