Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magimag1

Czy on kocha wciąż swoją byłą?

Polecane posty

Gość magimag1

Moja koleżanka zwierzyła mi się dziś, że znalazła korespondencje swojego faceta, w której rozmawia on ze swoją ex. A tam..., a tam wyznania o trwającym wciąż pożądaniu do niej, o marzeniach z nią seksualnych, o tym, że wciąż masturbuje się do ich wspólnego filmików, że on musi sobie ją wyobrażać podczas seksu, żeby mieć orgazm i go to dołuje, choć o obecnej mówi, że jest absolutnie nieprzeciętna i ma świetne poczucie humoru. Zrobiłam wielkie ooooczy! Jedyne co się ciśnie na usta: czy on kocha swoją obecną partnerkę...? Jak sobie pomyślę, że mój ma takie coś za uszami, to aż mi się niedobrze robi. Więc o co chodzi?

Gość gość
Dużo chodzisz? Biegasz? Dlaczego nie zacząć za tym zarabiać. Wejdź i sprawdź na www.promujruch.pl

Gość magimag1
Nie no, serio pytam, bo często jest tak, że na stałą partnerkę czy żonę wybiera się te, które właśnie są z jakiś innych powodów pociągające, a tamte od pożądania są na kochanki. Pytałam o ich seks, mówi, że ok, ale chyba lekko się załamała..

Gość magimag1
A mógł jakoś rozwinąć swoją wypowiedz? :D

Gość magimag1
Dobra, jak nie ty, to ktoś inny :D

Gość gość
spróbuj ze mną, ale o co chodzi?

Gość magimag1
Panowie, proszę o jasną i klarowną odpowiedz? :D Czy ona powinna już zawinąć manatki i uciekać od gościa, bo wiadomo, że on ma mokro w majtkach, jak tylko tamtą sobie przyśni, na jawie czy podczas snu. To po cholerę jest z tą, bo jest miło i jest interesująca, skoro na tamtą leci?

Gość gość
21:02 Żebyś się nie zdziwił/-a. Faceci też mają tam trochę mokro przy silnym podnieceniu. Też mają taki sam kisielek jak kobiety. :D Także chyba można też tak mówić. Dla mnie osobiście to określenie "kisiel w majtkach" jest obraźliwe.

Gość gość
Nagrali se fim jak sie bzykaja i co ta druga oglada go z nim,jak jej wkladal?

Gość gość
A ta druga sie masturbuje? W jakiej wsi to graja? NUDNE SPRAWY :)

Gość gość
21:02 Ale zawsze szczery raczej jest męzczyzną. Więc dziwne, że jeszcze o tym nic nie wie.

Gość magimag1
Co? :D, to którą kocha? :D

Gość gość
Magimag1 jak robisz te buzki z rozchlapcialym usmiechem?

Gość magimag1
Odpowiem Ci, jak mi sensownie odpowiesz :D.

Gość gość
Uwazam,ze kocha to pierwsza,skoro 'aby doszedl z obecna' musi myslec o bylej.Niech zostawia,go on zawsze bedzie myslami z tamta.

Gość gość
Pewnie zaraz zostawi obecna i wróci do tamtej

Gość gość
Powiem tak:też mam czasami takie wrażenie ze moj obecny podczas seksu przypomina sobie jak to robił z byłą. To coś okropnego.Uciekaj.Masz dowód .czytałas o tym.Bez sensu tkwić.

Gość gość
Po przeczytaniu takich wiadomosci swojego faceta Od razu bym go kopnela w d...e. Niech Twoja kokezanka ucieka Od niego, najprawdopodobniej jest plastrem na tane po jego bylej, z ktorej sie nie wyleczyl.

Gość magimag1
Nie no, ja myślę, żeby z nią na powaznie pogadać, bo to rzeczywiście wygląda na to., że moja znajoma jest tylko po to, aby on nie był sam i żeby się leczył po byłej.. Masakra!