Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was miał problemy z tarczycą i się zna ? co myślicie o moich objawach :(

Polecane posty

Gość gość

bo wiem ze duzo ludzi ma problem z tarczycą, a u mnie w rodzinie to chyba rodzinne, babcia miala raka tarczycy, mama ma niedoczynnosc i chyba ja tez cos, bo nic innego chyba nie, robilam rozne badania , m.in podejrzewalam anemie megaloblastyczną, bralam duzo b12, żelaza, miedzi zrobilam badania i idealne, ferrytyna, żelazo nawet w kale, w morfologii troche malo limfocytow i neutrofilow robilam TSH i wyszło mi w normie laboratoryjniej - 1,329qUI/ml ale...non stop jestem zmęczona, męczy mnie krótki bieg na przystsnek, na rowerze sie mecze po 5km, wygladam po prostu kiepsko, ciagle rano spuchnięte oczy, taka nalana twarz, wage trzymam ale mam duzo tkanki tluszczowej w organizmie, duzy pociąg do słodkiego, problemy ze snem, dlugo spie i budze sie niewyspana, w polowie dnia znow jestem senna

Gość gość
Przeciwciala p/tarczycowe robilas? A i krzywa cukrowa z obciazeniem tez zrob.

Gość gość
To jest forum "uczuciowe" a nie "zdrowotne"...........

Gość gość
Idź do lekarza, zmień lekarza jeśli już temu obecnemu brak pomysłów jakie badania zrobić. Nie pytaj ludzi na forum, bo się naczytasz tylko i zaraz się okaże że masz wszystkie schorzenia świata. Pomyśl racjonalnie. Badania nie wskazały przyczyny, a ktoś na forum (przypadkowy, anonimowy, taki który może napisać co mu się żywnie podoba, na dodatek bez żadnego wykształcenia, ba, nawet bez żadnego dostępu do jakiś informacji, wyników badań ) ma Ci odpowiedź na takie pytanie?!

Gość gość
Zacznij brac potas z magnezem (Neomag), do tego zrob poziom cukru i analizy krwi. Odzyskasz się regularnie? Jesz mięso i nabiał? Bo na kiełkach i listkach sałaty daleko nie zajdziesz.

Gość gość
*Odżywiasz..

Gość gość
j.w to moze byc też zwyczajne niedożywienie, dieta monotonna jedzenie samych warzyw i owocow wcale zdrowe nie jest, tzn jest jesli sie umie komponowac posiłki ,są one urozmaicone, to troche meczące i niestety drogie, zeby sie zdrowo odzywac trzeba płacić