Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokażcie swoje blizny po Cc

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądają?

Gość gość
Zależy czy lekarz przyłożył się do ładnego szycia

Gość gość
Pionowa. Od pępka w dół. Po pierwszym cc blizna szerokości około 4-5 mm , masakra. Byle jak zszyta ( na okrętkę ) Teraz wygląda lepiej ,po kolejnym cc . Szerokość 1 mm ( stara blizna wycięta)

Gość gość
blizna jak blizna...jeszcze świeża,czerwona krecha,niewidoczna pod linią majtek. Jak pojechałam na zdjęcie szwów to w poradni K mieli problem z ich zdjęciem ;-/ lekarz szarpał i ciągnął na przemian z położną aż wreszcie odesłali mnie na odział do lekarza,który mnie ciął i on jakoś problemu nie miał.

Gość gość
a moze wiecie co sie u mnie dzieje? Ja miałam robione jedno cięcie cesarskie w roku 97, a drugie w 2002. Blizna jest okropna, bo pionowa, zaczyna sie prawie zaraz za pepkiem, strasznie długo była czerwona, chyba z 10 lat?? Ma szerokosc 1 cm, bo sie tak rozeszła jakby, a najgorsze sie zrobiło na jej końcówce, ze ma az chyba 3 cm szerokosci..

Gość gość
Ja jestem 3,5 r po CC i blizne mam bardzo ladna. Trzeba sie przygladac, zeby ja dostrzec. Jest cieniutka jak niutka.

Gość gość
6 lat po cc. Blizna to kreseczka na linii majtek. Prawie niewidoczna, pod palcami czuć delikatnie.

Gość gość
A może wrzucicie zdejecia?