Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_1

czy to objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość_1

Cześć, tak jak napisałam wyżej... temat dotyczy ciąży, a więc od 3 dni mam dość dziwne objawy jak dla mnie. Powiększyły i zaokrągliły mi się piersi, zauważyłam też bardziej wyraźne niż zwykle niebieskie pojedyncze żyłki.. Otoczka sutków też jakby ciemniejsza... dodam, że okres powinnam mieć za ok. 6 dni. Moje pytanie jak się domyślacie - czy to są objawy charakterystyczne bardziej dla ciąży? Do zapłodnienia mogło dojść tydzień temu... chociaż mój partner nie skończył we mnie (z góry uprzedzam, że jestem uświadomiona, że bez wytrysku też istnieje ryzyko zajścia w ciążę). Jestem tylko ciekawa czy objawy ciąży mogą być widoczne tak szybko? Czytałam gdzieś, że zanim zarodek zagnieździ się w macicy mija 6 dni, więc to b był ewentualnie mój pierwszy tydzień ciąży... Czy powinnam już zrobić test czy czekać do terminu spodziewanej miesiączki? Nie wiem czy objawy ciąży są tak szybko zauważalne, może któraś z Was miała podobnie. Przed okresem zdarzało mi się, że miałam bolące piersi, ale raczej tylko przy dotykaniu, teraz odczuwam bóle, które są przejściowe i nie są aż tak nasilone. Proszę, podzielcie się swoją opinią i doświadczeniem, tylko o tyle mogę prosić, bo wiadomo, że wszelkie wątpliwości rozwiąże tylko sam test. Z góry dzięki :)

Gość gość
jeśli jesteś w 8 miesiącu ciąży to tak, to są własnie te objawy :D

Gość gość
ja miałam objawy jak przed okresem, ale duzo silnejsze, własnie obolale i powiekszone piersi juz tydzien po owulacji, tak wiec jest szansa. test moze nie wyjsc pozytywny, ale warto probować. mi we wtorek wyszedł negatywny, a w piątek pozytywny, okres powinnam miec dopiero w poniedziałek w kolejnym tygodniu. no i dzis jestem w ciazy, wiec warto to sprawdzić

Gość gość
Mnie też piersi zaczęły bolec tydz po stosunku. Ja zrobiłam test 5 dni przed @ bo zauważyłam krew implantacyjna. I wyszedł pozytywny. Teraz jestem w 9 tc :)