Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwariuje przez niego

Polecane posty

Gość gość

Mial być miły wieczór, koleżanka mojego faceta odwiedzila nas ze swoim narzeczonym. Niby wszystko w porządku, ale kilka minut przed spotkaniem Mój mi powiedział ze kiedyś ich poniosło i zdradził swoją byłą dziewczynę z tą właśnie koleżanką! Nie rozumiem po co mi to mówił, jestem chorobliwie zazdrosna bo juz wcześniej dawał mi powody. Ukrywał zdj byłej i kilkustronowy list od niej. Nie raz płakałam, balam sie ze dalej ją kocha. Z tego co teraz widze to mieli bardzo ułożone życie, przyszlosciowe. DUZO mi o Niej opowiadal.. stąd pewnie tez moje wątpliwości. Przez to wszystko czuję się gorsza, nigdy nie mialam kompleksów a przez niego ciagle zauwazam w sobie wady, kocham go ale jestem przerażona tym co się ze mną dzieje i ze mnie tez bedzie zdradzal.. jestem zazdrosna o każdą dziewczynę z którą ma kontakt, to juz chyba jakas obsesja.

Gość gość
o matko, jak czytam takie tematy to cieszę się, że jestem sama i mam święty spokój :D

Gość gość
Sama się o to prosisz, pozostaje się z tym pogodzić, nic nie poradzisz :-P

Gość gość szariikkkkk
kocham jak pisze i kocham jak czytam...taka milosc warunkowa bo ugryzc tez potrafie

Gość gość
twoja wina, cierp

Gość gość
Jak by nie było to dzisiaj jest piątek to weź sobie melise bo jutro sobota a jak wiadomo w sobote można zobaczyć coś czego nie zobaczysz w poniedziałek i w ten o to sposób autostrada a4 to tylko droga a deszcz to nie woda tylko woda z wodą bez wody a pks na marsa leci .

Gość gość szarriiikkk
lubie poezje rano pisana...