Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyną. Mam 21 lata (w listopadzie 22). Ogólnie mam takie pytanie, czy jestem gorsza z tego powodu że jestem dziewicą i nie mam chłopaka? Jestem wolna od roku, a moje związki były porażką. No nie mogę powiedzieć że była to prawdziwa miłość. Jednak czuję się bardzo dziwnie wśród znajomych którzy mają kogoś, Nawet koleżanki młodsze ode mnie. Niektóre z nich nie są już dziewicami. Przez to wszystko czuję się czasem brzydka i gruba. Choć moi rówieśnicy w tym moja mama, siostra, najlepsza przyjaciółka czy nawet moi kumple uważają mnie za ładną i fajną dziewczynę i szczupłą i drobną. Jednak nie wiem czy im wierzyć. Czy jest coś ze mną nie tak?

Gość gość
Tak. Z twoja głowa jest nie tak.

Gość AMSG
Uważam wprost przeciwnie. To, że jesteś dziewicą absolutnie nie jest problemem. Z tymi sprawami naprawdę warto poczekać na kogoś wyjątkowego, a nie traktować tego jako "problemu" którego trzeba się pozbyć przy pierwszej lepszej okazji z byle kim. Nie daj sobie wmówić, że jesteś przez to gorsza. Szanująca się dziewczyna to prawdziwy skarb dla przyszłego faceta :)

Gość AMSG
...ale schudnąć byś faktycznie mogła bo to akurat już jest problemem!

Gość gość szarriikk
ja cie kocham taka jaka jestes...