Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pilny

ninfomanka

Polecane posty

Gość gość pilny

Witam, mam podejrzenia iż moja dziewczyna jest ninfomanka, cały czas ma ochotę, robiła by tylko to, ma małe poczucie własnej wartości przez byłego, z tego co wiem to zmuszał ja do sexu niby jej nie było przyjemnie z nim i nie lubiła tego robić do póki nie zaczęła ze mną, była przez niego także poniżana, miała nawet myśli samobójcze, podczas seksu mówi mi że tylko ja ją podniecam, że nie chce innego i w ogóle ale nie mogę w to uwierzyć ponieważ ktoś kto cały czas chce sexu moim zdaniem myśli o innych facetach, mówiła mi że jestem jej drugim ale dla niej jej pierwszym bo z tamtym nie miała przyjemności. Ona także musi dojść minimum 1 raz dziennie, cały czas wydaje mi się że ona chce zaspokoić tylko swoje potrzeby chodź mówi mi że uwielbia gdy dochodzę i lubi na to patrzeć. Czy to są objawy ninfomanki? czy czegoś innego? pierwszy raz się z takim czymś spotykam, nigdy o tym nie słyszałem. Dodam że ona ma 18 lat ja 21. Proszę o odpowiedź tylko nie głupią typu "powinieneś się cieszyć itp...." ja chcę jej pomóc i chce żeby mnie nigdy nie zdradziła.

Gość gość
"ja chcę jej pomóc chcę żeby nigdy nie zdradzała" - no zonk! :D taaa, jasne, "pomożesz jej" :D

Gość gość
NIMFOMANKA - jak już! :P co do reszty zwierzeń, to rada jest taka - jak masz podejrzenia, to idź z nią do seksuologa. nie wierzę, że kobieta, która była poniżana przez byłego faceta i miała wymuszony seks, może chętnie go uprawiać z tobą, w dodatku się tym podniecać. coś z nią jest nie tak.

Gość gość pilny
gość, ona mnie nigdy nie zdradziła ani nie zdradzi tak mi mówi jednak boję się że popęd seksualny będzie większy, dodam też że teraz jeżdżę na delegację na 5 dni w tygodniu

Gość gość pilny
a i jeszcze na początku gdy się spotkaliśmy powiedziała mi że były nazwał ja nimfomanka ale ona zaprzeczyła że nie jest

Gość gość
Ale faceci sa glupi. Jak dziewczyna lubi seks to od razu nimfomanka. Juz nie przesadzaj. Na poczatku zwiazku zawsze tak jest ze para chce to robic bez przerwy. Tak hormony dzialaj. Znajdz sobie taka ktora bedzie chciala seks raz w mc to bedziesz zadowolony

Gość gość pilny
no nie wiem co mam zrobić zapomnieć o tym nie mogę cały czas chodzi mi to po głowie, może ktoś miał podobnie no nie wiem, chciałem tylko usłyszeć opinię kogoś z zewnątrz a nie śmiech bo tego mi nie potrzeba

Gość gość
Z ciebie lamus a z niej kurfa, pewnie pierwszy raz miala w wieku 15

Gość gość
zielono

Gość gość
Ty musisz być pedałem jak się czepiasz że kobieta chce dużo sexu i jest nimfomanka