Agaaganieszka 0 Napisano Marzec 3, 2017 Witam otóż nurtuje mnie pewna sprawa kochałam sie 7-8 dc był to stosunek przerywany .Cykle mam co 28 dni.Wiec moje pytanie brzmi jaki to był dzien płodny czy nie i czy jest mozliwość że moge byc w ciąży. Za głupie komentarze dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 Przerwac to możesz oddanie ciepłego porannego moczu po ruchoaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 Dodam ze okres dostalam 12.02 trwa zawsze 5 dni a sex uprawialam 17/18.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 użyj kalkulatora dni płodnych http://dzidziusiowo.pl/kalkulatory/dni-plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agaaganieszka Napisano Marzec 3, 2017 Wedlud kalkulatora wychodza dni nieplodne ale czy jest on wiarygodny ,i czy istnieje ryzyko ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach