Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszona oddać psa

Polecane posty

Gość gość
Rany, sytuacja jakby z mojej dzielnicy. Uciążliwe psy zniknęły, ktoś otruł, nie wiadomo kto

Gość gość
gość 12:32 weź sie udław taką gadka, żeby sąsiadami sie nie przejmować. Życzę ci, zebys musiała kiedys siedzeić godzinami mając za ściana wyjącego i szczekajacego psa sasiadów. Zyczę ci tego bardzo.

Gość gość
Jakim trzeba być gnojem, żeby przez swoje chamstwo narażać psa na śmierć w męczarniach po trutce na szczury

Gość gość
Na blokach też wykładają pasztetową z trutką, kiełbasę wydrążoną, albo jakieś mięso. W krzakach, na skwerkach, w miejscach uczęszczanych przez psy na spacerach. Pies podniesie, zje, a właściciel ma kłopot. Jak biednego psa w ogóle da się uratować to już często ma uszkodzoną wątrobę, nerki i ogólnie problem i wydatki dla właściciela ☹

Gość gość
a takie zachowanie bierze się właśnie z tego że właściciele mają podejście typu "możecie mi i mojemu pieskowi skoczyć"

Gość gość
no właśnie, a ucierpi pies. Zawsze jakoś można się dogadać, a nie od razu wojna

Gość gość
a jak bachor wyje 2-5 lat całymi dniami i nocami to też sasiedzi powinni go otruć?? Pies po około 2 max 6 mc sie przyzwyczai,KAŻDY ! bez żadnego behawiorysty. nie piertol mi autorko ze musisz psa oddać bo praca daj jakiejs małolacie 10 zł dziennie to go wybiega przez godzine np około 12 i będzie spał do Twojego powrotu. Pewno nakłatwiej się pozbyć kłopotu ,cieklawe czy bachorka tez byś oddała czy może jednak zapłaciłabyś niańce albo za żłobek.

Gość gość
U mnie w okolicy ktos wytrul wszystkie bekarty co darly jape na placu zabaw, a obok placu sa bloki, nie mozna w ciszy bylo siedziec. Nie wiadomo kto, ale jest spokój

Gość gość
Autorko cos mi sie zdaje, ze nie umiecie gospodarowac kasa. Skoro kiedys facet dobrze zarabial, nie macie oszczędności? Idziesz do pracy od razu wywala was na bruk? Mieszkanie własnościowe czy wynajete? Mam nadzieję że temat prowo

Gość gość
"Pozostawianie wyjącego psa bez opieki na wiele godzin można uznać za znęcanie się nad tym zwierzęciem i podlega karze " x dokładnie

Gość gość
Up

Gość gość
dzieci z psami nie porównujemy. Większość popisała głupoty, mało konkretnie jak zawsze. Pies jest już u nowego właściciela, nara

Gość gość
Moi sąsiedzi mają takiego psa, tylko mają l wszystko w d***e. Idą do p racy, a pies wy j e i szczeka. Staram się być tolera n cyjna, ale ile mozna. Niedługo urodze dziecko, nie wiem jak to bedzie. :/

Gość gość
Pies jest już u nowego właściciela, nara X Autorka miała zupełnie inny styl wypowiedzi. Poza tym kto oprócz przykutej do domu emerytki by chciał takiego psa? Już nie mówiąc, że nawet starsza osoba musi czasem wychodzić.