Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiedzać Polskę!

Polecane posty

Gość gość

Kochani, mój mąż jest obcokrajowem, przylatujemy do Polski już któryś raz - jest zakochany w naszym pięknym kraju, ale chciałabym zabrać go nie tylko na oklepane wycieczki krajoznawcze do miast takich jak Kraków, Gdańsk, Wrocław czy Warszawa. Jestem z okolic Bydgoszczy, jakie miejsca w PL możecie polecić na spędzenie fajnego weekendu?

Gość gość
jedźcie do polski wchodniej :) tam jest pięknie zwłaszcza wczesną wiosną :)

Gość gość
ja miałam okazję pozwiedzać lubelszczyznę jesienią, piękna polska złota jesień zwlaszcza w okolicach zamościa ale lublin jest swietna baza wypadową spaliśmy w agicie tutaj masz namiary: https://www.topdeals4travel.com/pl/hotele/1076-lublin-hotel-alter/ kilka świetnych dni spędzonych w Lbn + Nałęczów, Puławy, Kazimierz Dolny, Zamość :)

Gość gość
ooo Lublin :) I hotel to chyba na starym miescie jest? tak? ja jestem z Krakowa, ale z chęcią bym się do Lublina wybrała!

Gość gość
A widzieliście już krzywy las?

Gość gośćT
Ja bardzo polecam zwiedzić Wąwóz Korzeniowy w Świętokrzyskim. Naprawdę piękne miejsce na zwiedzanie wiosną latem lub jesienią.

hej, okolice Rzeszowa też są fajne! ja byłam tam niedawno w swietnym hotelu, nazywa się Bacówka Radawa, bardzo piękne okolice z ciekawymi szlakami leśnymi, super! A poza tym mają tam świetne warunki - dużo różnorodnych zabiegów SPA, do tego fajnie wyposażone pokoje, nic tylko odpoczywać :)))

Gość mala_Kaska
ja Wam polecam hotel niedaleko Rzeszowa, nazywa się Bacówka Radawa, są tam świetne warunki do wypoczynku, a dookoła las i natura :)

Gość gość
w Polsce koniecznie trzeba zobaczyć Nałęczów, bardzo klimatyczne miasteczko :) a w nim jest świetny hotel ze SPA, nazywa się W Krainie Alicji, jest gustownie urządzony, a do tego bardzo dużo zabiegów SPA w korzystnych cenach