Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedzieć koleżance że chcialbym być jej służącym?

Polecane posty

Gość gość

jak powiedzieć koleżance że chciałym jej służyć i robić wszystko co każe, lizać spocone i brudne stopy i tak dalej? jak to zrobić? żeby se nie pomyślała że jestem jakiś dziwny

Gość gość
hwdp

Gość gość
nie każda dziewczyna chce być w układzie bsdm i na dodatek mieć lizane brudne stopy, więc nie wyeliminujesz ryzyka, że weźmie cię za dewianta.

Gość gość
musisz misiu trafić na taką , która to lubi ...ja mam takie odchyły i kiedyś wynalazłam sobie takiego prawiczka, który nie mógł inaczej jak tylko gdy się go poniżało. Ale w końcu sama doszłam do tego, że za daleko do idzie. Bluzgi słowne, nakazy, sprzątanie domu na kolanach z trzonkiem mojej szczotki do włosów w jego tyłku, kopanie po jajach. Oczywiście lizanie moich stóp, wąchanie brudnych majtek i wtykanie ich w jego usta itp. Na koniec na niego sikałam, srałam i rzygałam w łazience i bicie pasem po tyłku. I najgorsze, że tylko strach i upokorzenie go podniecało. Tylko wtedy mu stał. Sama miałam siebie dość, za daleko to poszło bo normalnie to był z niego fajny facet. Skończyło się na terapii u psychologa, zaprzestaliśmy tego seksu ale związku nie dało się ocalić. Ja teraz jestem "normalna" i brzydzę się tym, co z nim wyprawiałam. Mam normalnych facetów i normalne relacje a on nie wiem, bo zmieniła miejsce zamieszkania i już się nie spotykamy. Ale mam wrażenie, że dalej szuka seksu połączonego z poniżeniem i strachem i terapia nie do końca zrobiła z niego normalnego faceta