Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich uzywacie perfum?

Polecane posty

Gość gość

Ja Poison Girl Diora. Nie znam zbyt wielu lepszych, kiedys lubilam Angel Thierry Mugler, ale teraz mi od nich niedobrze

Gość gość
Paco Rabanne olympea Kiedyś uzywalam lancome- tresor in love i mam do nich wielki sentyment bo przypominają mi o najlepszym okresie mojego życia:)

Gość gość
ja rano spryskuje gacie tym co w kiblu jest po sraniu i już nie czuć moczu i nasienia

Gość gość
Na półce obecnie mam: CK One Gucci Rush2 Dawidoff Cool Water Wave Armani Si Lancome Miracle Armani Aqua di gio Armani Diamonds Oprócz Dawidoffa, który kupiłam z ciekawości jak wygląda nowa odsłona i Diamonds, który mi nie odpowiada, resztę kocham.

Gość gość
Gosc 8:50 hahaha i myslisz ze ktos ci uwierzy?biedaczka nawet odswiezacza nie masz

Gość gość
Szczycisz sie takimi paskudami przereklamowanymi ktore masz :)

Gość gość
Jesteś nienormalna? Dlaczego tak trudno uwierzyć? Akurat Dawidoff i CK to nie są wybitnie drogie perfumy. Lubię Cool Water, który można wyrwać już za stówke w proocji. CK to moje ulubione unisexy, też nie są drogie. Te droższe dostaję od męża i trochę się nazbierało, bo wiadomo, że wszystkiego na raz nie zużyje. Masz chyba kompleksy. :/

Gość gość
Jak slysze Di dżiooo to mnie na rzygi zbiera . Uzywaja to te z glonojadem na ustach , one tak to wymawiaja di dżiooo ;)

Gość gość
Nie wiem czy przereklamowane. CK, Rush2, Miracle i Aqua to moje ulubione. Każdy ma swój gust oczywiście.

Gość gość
Jak mozna uzywac uniseksow, okropnosc

Gość gość
Wymienilas wszystkie pospolite nudne perfumy , zapomnialas chyba napisac ze masz tez euforię ;) nastepne dziadostwo . Dlaczego kazdy ba kafe uzywa takiego paskudztwa jak te wymienione , wymien tez amor amor to juz calkiem rzygne. Szanuj sie kobieto i postaraj o cos lepszego :) niszowe :)

Gość gość
Używam, bo lubię męską nutę i męskie perfumy. CK są też bardzo trwałe, lubię lekkie perfumy. Jedyny przereklamowany dla mnie zapach to Chanel no 5.

Gość gość
Na niszowe mnie nie stać. Kupuję czy proszę męża o te, które mi się podobają. Skąd tyle jadu? :/

Gość gość
gość dziś "Nie wiem czy przereklamowane. CK, Rush2, Miracle i Aqua to moje ulubione. Każdy ma swój gust oczywiście." Zamiast tych wszystkich kup jedne wspaniale inne , takie ktore malo kto ma. Serio :)

Gość gość
Oczywiscie ja tez kocham meska nutę ;) ale jedynie na facetach :)

Gość gość
Zamiast tylu co masz to bylby jeden piekny niszowy wartosciowy. Pomysl o tym. To nie jad. Co wejde na temat z perfumami to zawsze CK Agua i tego typu . Serio pomysl o niszowym :)

Gość gość
Skoro na te Cie stac to i na niszowy byloby Cie stac, nie sa az takie drogie jak myslisz.

Gość gość
Na niszowe mnie jednak nie stać, ku mojej rozpaczy :) więc zadowalam się w tej chwili Gucci Guilty, Trussardi Donna i od niedawna Paco Rabanne Lady milion

Gość gość
Niektóre baby to wariatki. Weszłam na temat gdzie pytano o perfumy to odpowiedziałam. Wiadomo, że nie każdy z tych perfum, które mam to setka czy dwusetka. :/ Mam tyle, bo mąż daje mi tylko perfumy i bieliznę. Ma kupować mi patelnie? Podobają mi się te i nie chcę niszowych. CK używam od czasów studiów. W perfumach chodzi o zapach, który nasze ciało kocha, a nie o firmę. :/ Lubię jeszcze Chanel Chance, ale miałam tylko trzydziestke i skończyła się. :P Więcej tolerancji na przyszłość paniom życzę.

Gość gość
gość dziś "Na niszowe mnie jednak nie stać, ku mojej rozpaczy więc zadowalam się w tej chwili Gucci Guilty, Trussardi Donna i od niedawna Paco Rabanne Lady milion" Lubie paco rabane XS i planuje kupic. Nowy laurent opium z kawa . Lubie cieple perfumy :)

Gość gość
*Million PR używa mąż, Lady Million nie próbowałam jeszcze. :) Miłego dnia.

Gość gość
** a ja lubię świeże, ale dobre wybory. :) Pa.

Gość gość
Mi nie chodzi o firme , mi chodzi o cos co ma cos w sobie, twoje zapachy nic w sobie nie maja , zadnej tajemnicy, sa pospolite

Gość gość
Meski Dior Home kocham i Laurent Home

Gość gość
Znam wszystkie zapachy w sephorze :( To uzależnienie.

Gość gość
Odpowien mimo, że się pozegnalam.Dla ciebie mogą być pospolite. Ja je lubię i to od lat. Myślisz, że nie próbowałam innych perfum? Dlaczego jesteś niemiła i nietolerancyjna. Każdy ma prawo do swojego gustu. Ja np nie lubię Opium, ale szanuję, że komuś mogą się podobać. Dziwna z ciebie kobieta. :/

Gość gość
Zalezy jakie opium. Te klasyczne sa ohydne

Gość gość
Bo kojarzą mi sie z glonojadami , znam glonojadki ktore ich uzywaja i zle mi sie kojarzy. Przepraszam ze to tak odebralas , chcialam tylko zebys miala inne perfumy niz wszystkie :)

Gość gość
Każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje. Temat brzmi jakich używacie perfum. Dosrywanie innym użytkownikom jest zwyczajnie słabe i świadczy o kompleksach.

Gość gość
Gentelmen nowy