Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witkacy8

Kocham inną :(

Polecane posty

Gość Witkacy8

Witajcie.Wiem,zaraz mnie zlinczujecie :( Przyjmę wszystko.... Ja sam niewiem co robić... Jestem żonaty od około 8 lat, żona nie dba o Siebie, nie dba o dom,nie lubi seksu....nie lubi nic robić..... Z koleżanką z pracy wybrałem się na narty,tak po koleżeńsku... Raz, drugi, pierwszy raz w życiu poczułem że żyję .Przy Niej zawsze się uśmiecham. Ona jest super, lubi sport,tak jak ja, lubi cokolwiek robić,jest piękna,mądra....ciągle myślę o Niej. Przez jakiś czas czułem że chciałbym mieć taką zonę,mieć wspólne zainteresowania.... Pewnie zostawiłbym Swoją dotychczasową, ale mamy dzieci. Kocham je nad życie. Niewiem co mam zrobić. Mam 35 lat i niewiem,czy robić to dla Swoich dzieci i być z dotychczasowa,czy po prostu spróbować.... Nigdy razem nie uprawialiśmy seksu,także napewno to nie przemawia za mną... ale myślę o Niej non-stop. Proszę nie hejtujcie,tylko pomóżcie,ja naprawdę chciałbym być szczęsliwy...

Gość gość
Jestes rocznik 81?z czerwca?

Gość Witkacy8
82

Gość gość
Twoje życie i twoje wybory oczekujesz,że ktoś wybierze za ciebie?

Gość chevre
Kobieta ma prawo się wypalić. Zrób analizę czemu przestała dbać o siebie? może nie ma na to czasu, może na tyle poświęca się dzieciom i codziennym obowiązkom, że zwyczajniej się wypaliła. Czy rozmawiałeś z nią ? powiedziałeś co czujesz? jak to widzisz? Jakie masz potrzeby? Czy zapytałeś o jej potrzeby? Zawsze taka była? nic Was nie łączyło? Może zabrzmi to śmiesznie, ale wybierając JĄ na matkę swoich dzieci i swą ŻONĘ nikt nie mówił,że będzie łatwo. Oczywistym jest,że są inne osoby w Twoim otoczeniu z którymi może Cię coś zbliżyć,ale to TY masz sprawić,aby Twoja żona czuła się najpiękniejszą i najszczęśliwszą osobą. Zacznij od tego co masz w domu. Tych cudownych i wspaniałych kobiet poza domem znajdziesz tysiące,ale z każdą z nich prędzej czy później dojdziesz do tego samego punktu. Zadbaj o swoją kobietę, poświęć jej tyle uwagi, komplementów co koleżance. Może właśnie tylko tego potrzebuje,abyście na nowo odnaleźli siebie.

Gość gość
Ja bym zostawil, dzieci dorosna i będą mialy w d***e. Poza tym po co takiej babie robiles dzieci.

Gość gość
Tylko czy aby na pewno na kobieta , wkorej się zakochałeś jako żona zachowywałaby się tak samo jak teraz się przy Tobie zachowuje? Może Twoja żona też jest obiektem westchnień dla innych,bo przecież gdy wychodzi z domu to pewnie jest zadbana i uśmiechnięta. Nie zastanawiałeś się nad tym,że Twoja nowa miłość też jako już Twoja żona może marudzić?

Gość witkacy8
Chciałbym aby nam się udało, bo mamy praktycznie wszystko,mieszkanie,auto, wspaniałe dzieci, dobrą pracę ... a kiedyś było naprawdę dobrze! W pracy poprosiłem o urlop,jutro z żona wyjeżdzamy na tydzień , próbujemy , chciałbym,aby ten wyjazd wiele naprawił...

Gość gość
to kara dla ciebie