Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podgladanie i sentyment do matek.

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie kazdy jako dzieciak podgladal matke i seks rodzicow. Dzis jako 33 latek lubie powspominac tamte zdarzenia z dziecinstwa. sentymentalny84@o2.pl zapraszam na moj mail.

Gość gość
a w dupke też było ?

Gość gość
Tak matka robila loda ojcu byl sex klasyczny i w d**e tez dawala lubilem patrzec na jej owlosione obie dziury.

Gość gość
masz fotki?

Gość gość
jako dziecko w latach osiemdziesiątych na wakacje jeździłem na wieś, która niby pruderyjna była ale wszędzie było tam dużo seksu. Od małego patrzyłem jak się kastruje byki a także jak dziadek zapładniał krowy strzykawą. No i oczywiście widziałem jak piesek robi to z sunią. Ale największe wrażenie robiła ciotka, która uprawiała regularnie seks z wujkiem w stodole na sianie (bo dom był ciasny ) i podpatrzyłem raz. Potem zakradliśmy się z kuzynką bo też chciała zobaczyć "jak to robią ludzie" ... a gdy wujek i ciotka dokończyli swoje zaczęliśmy sobie pokazywać co tam mamy. Mieliśmy po 12 lat i skończyło się na szczęście dotykaniu ... Ona mi tak zwaliła ręką, że miałem orgazm a już wtedy sobie waliłem konia. Za to gdy jej gmerałem w cipce, to trochę ją bolało i nie chciała dalej ... Dziś jak się spotykamy na imprezach rodzinnych to nie rozmawiamy na ten temat.

Gość gość
Dziś wspominam z matką jak to dorastałem i ją podglądałem a i ona też cyce na wierzchu zawsze miała. Moje zmazy nocne jak nasienia za dużo było.

Gość gość
Te jęki nocne matki jak ją ojciec brał...aż sam palka stała...

Gość gość
Oj brał stary matkę i u mnie też było słychać.

Gość gość
Też parę razy słyszałam jak ojciec matke zadowala i muszę się przyznać że zabawialam się przy tych odglosach...

Gość gość
Do tej pory słyszę jak ojciec z matką jecza nocami w pokoju. Musi im być dobrze bo są to niezle odgłosy... Sutki same twardnieja