Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpa miesiączka, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam do Was ważne dla mnie pytanie. Od razu mówię, że nie współżyje z moim chłopakiem (jestem dziewica), zabawiamy się w inny sposób, ale zawsze albo w ubraniach albo z czystymi rączkami :) Mam 18 lat, miesiączkuje od jakiś 4 ale wciąż mam nieregularne, 29-34 cykle. Zawsze jednak były obfite, w pierwszych dwóch dniach nawet bardzo i bolesne poprzedne brązowym plamieniem. W tym miesiącu zaczęło się tak samo : humorki, ból piersi, plamienie - tak jak zwykle. Dziś w nocy potwornie bolał mnie brzuch tak jak to mam w zwyczaju myślę - okres. Wstaje rano by zmienić podpaske - małe kółeczko. Brzuch, a raczej jajniki wciąż bolą tak jak zwykle, a tej krwi jest niewiele. Kolor jest taki jak zwykle, ogólnie wszystko jest takie jak zwykle oprócz właśnie tej ilości .. No chyba że idę do łazienki, wtedy przed załatwieniem swojej potrzeby, tej krwi leci dość dużo tak jak to jest podczas miesiączki. Mam nadzieje, że wszystko napisałam. Jestem panikara wiec juz wymyślam imiona dla dzieci, albo zaraz zacznę pisać testament. Wiec bardzo proszę Was dziewczyny o odpowiedz, może któraś z Was tak miała. To dopiero 1 dzień ale jak będę się tak stresować to już w ogóle mi się zatrzyma, po skończeniu tego "okresu" mam zamiar pójść do lekarza, u ginekologa nigdy nie byłam ale to dla mnie nie problem, chce po prostu spać spokojnie. Z góry bardzo Wam dziękuję.

Gość gość
* poprzedzone brązowym plamieniem

Gość gość
A zapomniałam jeszcze dodać że zazwyczaj okres mam co 32 dni ( to jakieś 80% moich miesiączek) teraz jest 4 dni za wcześnie, a to plamienie miała już wczoraj przez pół dnia, dzisiaj tylko mała ilość krwi. Proszę o opowiedz :(

Gość gość
Wszystko przez erotyczne masaże.

Gość Annie L
Na to jak wygląda okres może mieć wpływ bardzo wiele czynników takich jak np. stres, podróże, alkohol. W zeszłym miesiącu sama miałam podobny problem, mianowicie okres był dużo bardziej skąpy niż zazwyczaj, choć czas jego pojawienia się i trwania się zgadzał. Bezpośrednio przed nadejściem okresu borykałam się z bardzo stresującymi sytuacjami i podejrzewam, że właśnie to było przyczyną.