Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona wyglada lepiej po porodzie niz przed...rany jak pieknie wyglada po ciązy.

Polecane posty

Gość gość
Kobita jak kobita. Nie żeby straszyła ale też i nic nadzwyczajnego. Ze sposobu bycia wyniosła i widać że ma sie za nie wiadomo kogo a tymczasem jest przeciętną dziewuchą. Nie wiem jak ona sie dostała do telewizji. Cwaniactwem chyba.

Gość gość
az sie poplulam ze smiechu..kobita jak kobita? ja takich pieknych kobiet nie widuje jak ona.. ona jest jedną z najpiekniejszych kobiet jakie widzialam.

Gość gość
Piękna faktycznie, aż miło popatrzeć, taka rasowa uroda. Niektórym ciąża i macierzyństwo służy, może to kwestia genów.

Gość gość
- ma zeza i jedno oko wyzej od drugiego - zdejmijcie jej sztuczne rzesy, kilo tapety, push up i zostanie... przecietna, niezbyt urodziwa polska dziewoja. Jest wiele pieknych kobiet klasyczna uroda, ale Sykut do nich nie nalezy.

Gość gość
a kto do nich nalezy ze znanych osob???co rozumiesz pod pojeciem klasyczna uroda???czemu sykut nie nalezy do tego pojecia?

Gość gość
"az sie poplulam ze smiechu..kobita jak kobita? ja takich pieknych kobiet nie widuje jak ona.. ona jest jedną z najpiekniejszych kobiet jakie widzialam. " To chyba sama Paulina Sykut napisała albo ktoś kto z domu nigdy nie wyszedł a telewizorze ma czynny jeden kanał który działa na dodatek przez jedną godzine tygodniowo

Gość gość
"a kto do nich nalezy ze znanych osob???" Piękna jest kobieta jak ma duże oczy, duże zmysłowe, zaznaczam naturalne usta, bo są takie co sztucznie udają że mają duże a z daleka już widać że nie swoje tylko dziwny, opuchnięty od strzykawy twór. Jak kobieta ma niewielkie oczy i małe usta to jest zaledwie ładna, a nie piękna. Ja ci powiem kto z urody mnie ostatnio zachwycił. Leci teraz wieczorami na dwójce taki turecki tasiemiec. Tam główna bohaterka jest piękna.

Gość gość
Nie jest piękna, po prostu ładna.

Gość gość
Co ona ma z oczami? Różnie osadzone i jakby zez? Przynajmniej na tych zdjęciach.

Gość gość
Do tego wyprasowana kwasami

Gość gość
Nie ma czegoś takiego że po porodzie ktoś wygląda lepiej niż przed. Zawsze cycki bedą bardziej miękkie i obwisłe a brzuch i to co w środku uległe degradacji. Przestańcie propagować w końcu te kity

Gość gość
Jak kobieta ma niewielkie oczy i małe usta to jest zaledwie ładna, a nie piękna. x Małe oczy nie, ale niewielkie usta spokojnie mogą być piękne.

Gość gość
Niewielkie usta są piękne, a nie taka dupa pawiana jak u większości napompowanych celebrytek :O

Gość gość
Zgadzam się. Wary Angeliny Jolie są okropne.

Gość gość
Turecki serial na dwójce.o tak cudna ta laska

Gość gość
Skad sie wzięła? Z programu "Idol" . Piekna kobieta .

Gość gość
Mnie sie nie podoba. Zrobiona na cacy a jakas taka srednia. I wydaje sie naprawde niesympatyczna

Gość gość
"Niewielkie usta są piękne, a nie taka d**a pawiana jak u większości napompowanych celebrytek pechowiec.gif" Powtarzam ci. Napompowane celebrytki sie w ogóle nie liczą i mam do nich odrazę. To już z daleka widać że ktoś ma objaw chorobowy jakby zaatakował rój pszczół. To nie jest piękne tylko obrzydliwe. Ostrzyknięta gęba i wary kojarzą się z transwestytyzmem i prostytucją. Ja mówię o dużych ustach ale naturalnych od urodzenia. Takie coś jest piękne. I widzę to ogromną różnicę. Co do małych ust i małych oczu. Zależy jaki to jest całokształt ale raczej jestem na nie. Najczęściej jak kobieta ma małe oczy i usta to niestety jest brzydka, ale nie zawsze jeśli są to ładne kształty oczu i ust choć niewielkie to kobieta taka ostatecznie może być ładna, choć w przeciętny sposób ładna w sensie miła dla oka ale nic nadzwyczajnego. Mogą być niewielkie usta ale ładnie wykrojone to przy dużych oczach taka buzia ma szanse jeszcze sie "wybronić" jako piękna, ale absolutnie nie jest to żadna Sykutowa. Ona jest ładna ale to wszystko. Poza tym liczy sie też sposób bycia, a mnie drażni mnie wyniosłość tej kobiety.

Gość gość
Nie podoba mi się, coś ma w twarzy nieladnego.

Gość gość
Angelina Jolie była piękna około 30-stki, teraz już nie bo wiadomo, już się zestarzała, w wieku 20-stu lat niezbyt mi się podobała, była trochę dziwna ale np. w takim filmie gdzie grała policjantkę która prowadziła sprawę takiego murzyna na wózku też znany aktor nota bene nie pamiętam tytułu tego filmu w każdym razie tam to była mega dziewczyna, chociaż ją bym wymieniła jako najpiękniejszą ze sławnych aktorek, po niej już nie trafiła się żadna aktorka sławna zasługująca na takie miano, a przednią cóż Nicole Kidman za swoich lat świetności podkreślam bardzo mnie zachwyciła w filmie Malice i tu was zaskoczę, nie miała ona nigdy dużych ust ale w tamtym filmie jak i w filmie "Martwa cisza" była piękną dla mnie kobietą a więc wybroniła sie że tak powiem. W latach 90-tych za inną piękną aktorkę uważana była Julia Roberts. Oprócz aktorek wszystkie top modelki lat 90-tych wszystkie były uważane za piękne i ja popieram ten pogląd. Nie wszystkie miały duże usta, ale żadna nie miała wąskich. To tyle z białej rasy. Jest jeszcze multum piękności egzotycznych, ale one rzadko są niestety pokazywane przez media europejskie i amerykańskie.

Gość gość
Oj niektóre tu zazdroszczą hehe . Bardzo ładna kobieta :)))

Gość gość
Piękna to jest Paulina krupinska

Gość gość
Ona serio jest antypatyczna? ja ją jedynie widuje na fotach, tv nie oglądam, ale zauważyłam, że w necie straszny jad się wylewa - a bo to za szczupła w ciąży, za mały brzuszek, a bo płaska, a teraz jak się okazuje brzydka. Dla mnie jest bardzo ładną, zgrabną kobietą. Nawet jak jest idiotką to urody jej odmówić nie można.

szczerze to jest przeciętna... nie ma nic w sobie takiego specjalnego co by przyciagało uwage. Na ulicy jest wiele piekniejszych dziewczyn. Ona po prostu jest zrobiona bo ma kase, gdyby jej nie miala nikt by na nia nie zwrocil zbytnio uwagi.