Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość123123

Dyskomfort w żebrach

Polecane posty

Gość Gość123123

Witam, jestem osobą młoda i (19 lat) od pewnego czasu (2,5 tygodnia) odczuwam dziwny dyskomfort w okolicy żeber i żołądka. Jest to uczucie takie jak by ktoś włożył mi tak wielki balon który się nie mieści, lub wypychał mi delikatnie zebra do przodu. Nie jest to uczucie przez które zwijam się z bólu ale strasznie irytujące i wraz z upływem czasu coraz bardziej stresujące. Uczucie jest dziwne do opisania. Czasami mam wrażenie jakby coś mi tak przeskoczyło i nie chciało odskoczyć,czasami jakby zgromadziły się tam jakieś bąbelki i nie mogły się wydostać. Czasam mam taki dyskomfort pod mostkiem, czasem w prawej , a czasem w lewej stronie w okolicach żeber. Przy braniu oddechu nic mnie nie boli. Byłam u lekarza i mówiąc mu o swoich dolegliwościach, ze względu na swój młody wiek,nie poczułam się usatysfakcjonowana z jego analizy,mojego stanu zdrowia- stwierdził, że to typowe objawy nerwicy,nadusił mnie pare razy na brzuchu, coś tam porobił z plecami, osłuchał mnie i powiedział abym przestała się stresować, bo minie. Wszystko fajnie , ale nie mija. Niezależnie czy jestem ze znajomymi, chłopakiem, rodziną, tańczę, śpiewam,jem dolegliwości nie zmieniają się. Mam tez proboemy z jedzeniem- przez ten dyskomfort nie potrafię nic zjeść a gdy jem, jest mi niedobrze. Dodam jeszcze ze bolą mnie plecy w okolicach odcinka piersiowego i szyjnego. Co to może być ? Czy to na prawdę tylko niewinna nerwica, czy objaw jakiejś choroby ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować