Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Wymieńcie 5 wykonawców muzycznych, których słuchacie najwięcej w ostatnim czasie

Polecane posty

Gość gość
1. NIN 2. Rob Zombie 3. Van Halen 4. Maria Peszek 5. The Beatles

Gość gość
1. Dead Can Dance 2. Gaslight Anthem 3. Shinedown 4. Umbra et Imago 5. Paralysed Age

Gość kciukiem
bez kolejności prodigy violetta villas helena majdanek grechuta michael jackson taki wesoły tydzień, promienujący szczesciem wymaga wesółej nutki

Gość gość
1. Lizalbym i ssał 2. Stopy Kasiszatanistki1994 3. I jej kolorowe paznokcie 4. I slony osad miedzy palcami 5. Podpisal: dlugowlosy metal

Gość gość
1. Popek 2. Popek 3.Matheo 4. Popek 5.Sobota

Gość gość
Zenon Martyniuk Zenon Martyniuk Zenon Martyniuk Zenon Martyniuk Zenon Martyniuk hahahahhahahahahhahahahaahhaahhahahhahahahahhahahahahahhahhahahaahahhhhhh

Gość gość
Akcent Bayer Full Voyager Cassablanca Medical

Gość gość ofiara edukacji
A takich, wy nie wiecie, a ja wiem, co to za zespoły. Ludzkie Śmieci, Plotkary z Magla, Zahukane Kury Domowe, Wyjątkowi, Prości Ludzie oraz Głębia Wiedzy i Krzywe Zęby ☺ Muzyka najlepsza z możliwych. Puknij się w łeb metal ☺

Gość gość
Ej, jak szukasz nazwy dla zespołu to Wada Zgryzu lepiej brzmi

Gość Edziaaaaaaaa
Feder, Shawn Mendes, David Guetta, Ellie Goudling, Maroon 5

Gość gość
ZZ Top, Motorhead, Jamiroquai, Miss Kittin, Louisahhh, Rainbow... nawet nie wiem czy znacie :D

Gość gość
21 Pilots Rudimental Ed Sheeran Sean Paul Avicii

Gość gość
Maanam, Break Out, Dźem,Głęboka Woda,Na Górze,T.T Band, Komeda(Astigmatic). Z zagramanicy róźne. King Of Lyon,U2, Lenny Krawitz,Florence and...

Gość gość
a wiecie chociaż, że skoczkowie właśnie zdobyli złoto w Lahti

Gość ret343
ja słucham tego co w radiu leci.

Gość r34535345353
Każdy zespół ma może 2, 3 fajne utwory dlatego ja wolę słuchać radia to co leci.

A tak na serio to wymienie w kolejnosci od najczesciej 1. El grupo nuevo de Omar Rodriguez Lopez, album Cryptomnesia 2. Goldfrapp (kumpel mi albumy pozycza na wieze) 3. The mars volta (slucham ich niezmiennie regularnie od jakichs 8 lat, 3 pierwsze albumy zazwyczaj choc bedlam in goliath tez wymiata np cavalettas 4. Madonne, bo ja kocham :D 5. Cryptomnesia bo to moja glowna inspiracja gry na perkusji, perkusista zach hill. To dzieki temu albumowi nadal sie rozwijam :)

Gość gość
(kolejność losowa)TSA, David Bowie,Sia, Cannibal Corpse,Clannad.

Gość gość
Tom Waits, Leonard Cohen, Jethro Tull, Lucifer was, Dio.

Gość obecny
w Polsce nie ma nowych zespołów i solistów , nie ma pomysłów na fajną rozrywkową MUZĘ , podobnie jest w Europie , albo jest brak nowych telentów albo brak pomysłów dla 'nowych talentów' , dziwny jest ten Świat ! co chwilę w programach telewizyjnych wybierają nowe talenty ale to jest na PIĘĆ MINUT i talenty znikają ! autor piosenki , wykonawca piosenki , solista itd. nie mają żadnej pomocy po wygraniu programu 'VOICE' lub MAM GŁOS , wygrali konkurs na VOICE i koniec odcinka , koniec zajęć świetlicowych , więc teraz szukając fajnych koncertów w internecie dosłownie i w przenośni od kilku lat słucham tych koreanek z Koreii Północnej , są piękne i bardzo zdolne , są fenomenalne i podobno już były próby aby cały żeński zespół MORANBONG ''ukraść'' , gdy miały koncertować w Pekinie ale podobno Kim Dzong Jung o tym się dowiedział i kazał błyskawicznie odwołać koncert w Chinach , popatrzcie na te piękne i zdolne Koreanki , są warte każdych pieniędzy , więc nie jestem zaskoczony, że 'ŻLI LUDZIE' chcieli i zaproponowali tym dziewczynom przyzwoite pieniądze , polecam koncerty tych dziewczyn na długie wiosenne wieczory ! pięknie grają https://www.youtube.com/watch?v=PP7lfAcnJic