Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem sie z siostra.

Polecane posty

Gość gość

Ciagle sie z nia kloce o wszystko.Nie mam w ogole zadnych kolezanek i prosze ja np. przejdz sie ze mna na silownie ,ona ze nie albo mowie chodz pojdziemy na dyskoteke, impreze ona ze nie, bo tam sie wszyscy z ciebie smieja ,mowie moze na basen pojdziemy ,ona ze nie ma pieniedzy a ja do niej przeciez jak te 40zlotych stracisz to nie zbankrutujesz.Ciagle sa o to klotnie ,wszedzie musze chodzic sama jak taki pajac, bo chlopaka tez nie mam.Przykre jest to, ze mam siostre a ona nigdzie kompetnie nie chce ze mna chodzic, to ze jestem na rencie to nie znaczy ze mam w ogole nie wychodzic do ludzi wcale, ze mam sie zamknac w 4 scianach, od kilkunasu lat cierpie na depresje i probuje z nia walczyc ,wyszukiwac sobie rozne zajecia i starac sie myslec pozytywnie a tu taki pech, ale przy depresji warto miec fajne osoby, wkoło siebie i probowac cos zrobic dla siebie.Czy ma ktos podobnie do mnie, bo moje zycie jest takie smutne i nudne.Co robic jak przekonac ta siostrzyczke?

Gość gość
Postaraj sie o własne towarzystwo i przestań tak wisieć na siostrze, bo ją wkurzasz. I ja ją rozumiem.

Gość gość
No o wlasne towarzystwo ,no ale gdzie mam znalez to towarzystwo ,sama mam chodzic na dyskoteki, basen ,wszedzie sama zeby kogos zaczepic .siostrze dupa rosnie od tego siedzenia w domu, ma nadwage a ruch to zdrowie a ona woli sie najesc i isc spac ,bezsensu.Inne rodzenstwo trzyma sie wszedzie razem a ty chyba jestes jedynak, jedynaczka.

Gość gość
Po prostu ona Ci jasno daje do zrozumeinia, że nie chce Cie "holować". Siłą niczego nie wymusisz.

Gość gość
Nie wiem, jakie masz przekonania, ale w różnych duszpasterstwach dla dorosłych można znaleźć towarzystwo w każdym wieku i każdego stanu cywilnego.

Gość gość
No nie chce sila niczego wymuszac, no ale przeciez gdyby sie chociaz raz dla mnie zgodzila czy by sie cos zaraz mialo stac.No ja pier/dole ,ona jak ma problemy, potrzebuje rady, to ja jej zawsze wszystko doradzam, pomagam, le tam.Nigdzie nie widzialam, nikogo samotnego ani na basenie ani na imprezach, zebym sie miala tak sama szlajac i szukac towarzystwa ,bo glupia siostra ma mnie w d***e.