Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu się tu jakoś nie dogadacie ....

Polecane posty

Gość gość

Co chwila temat, ze chłopak pisze 'chciałbym dziewczyne', a dziewczyna 'chce miec chłopaka'. Pozakładajcie konta, popiszcie na privie i chociaz próbujcie skoro macie tu taką szanse wśród samotnych.

Gość gość
ja chce tylko polizać jakieś drobne kobiece stopki. Może jakaś wrzucić zdjęcie swoich stóp? Pls

Gość gość
22:30 sporo fetyszystów w necie. Ale przeciez grafike google masz pełną takich fot

Gość obecny
zdecydowana część kobiet na kafe chce tylko pisać na kafe na temat seksu , natomiast tylko jedna na sto chce i ma ochotę się bzykać w realu , więc chcącym tylko pisać na temat bzykania odpowiadam stanowczo NIE , nie mam ochoty na pisanie o bzykaniu , na temat bzykania nie piszemy , bzykamy się w realu i koniec !

Gość gość
22:35 już przejrzałem je wzdłuż i wszerz. Chciałbym coś oryginalnego. Może jakaś babeczka wrzucić zdjęcie swoich stóp? Oddam nerkę!

Gość gość
do "obecny" ale ja nie miałam na mysli seksu, tylko żeby się zwiazali w pary. A czy potem będzie sex, to już ich sprawa. Z tym, ze większośc tu pisze, że pragnie przytulić się, objąć, złapać za rękę.

Gość gość
22:38 :D ej, no nerkę to sobie zostaw

Gość obecny
jasne , wszystko jest czytelne ! chcą pierścionka i ślubu po trzech tygodniach znajomości a gdy kobieta ma na osi 30 lat to na drugiej randze zrobi wszystko Dyziowi aby się oświadczył , czyli będzie lodzik i patelacha w ramach retorsji a nad ranem kobieta zapyta , to kiedy ślub z ceremoniami ?

Gość gość
22:47 jestem właścicielem pierwszej witryny, na drugiej kilka razy dusiłem makaka. Potrzebuję nowych wrażeń. Pomusz Proszę tylko o zdjęcie stóp z karteczką z napisem "kafeteria". Można wrzucić na zapodaj.net. Nikt Cię nie rozpozna po stopach. BŁAGAM

Gość gość
Właśnie jest taki problem, że mnie rozpozna po stopach, bo tu wchodzi tez mój facet. Wiec zrozum, moje odpadają, ale staram się i będę szukac dalej ;)

Gość gość
22:53 jest to jeden z wielu tematów, na pewno Cię tu nie znajdzie. Możesz wyczyścić historię przeglądarki po wrzuceniu, na pewno nie będzie wiedział że tu byłaś. Zdobądź się na odwagę. Ja dla Ciebie wszystko, słoneczko ty moje.

Gość gość
22:59 Mam folder z ponad 3500 zdjęć stóp z każdej możliwej strony jaką mogłem znaleźć. Mała próbka: zapodaj kropka net/images/c62a48659a5cc.jpg zapodaj kropka net/images/c66c1507488d0.jpg (dodane spacje bo uznano wiadomość za spam) Musze mieć zdjęcie z kafeterii. Proszę was kobitki, niech jakaś się zdecyduje. Oddam każde zdjęcie z mojej kolekcji za jedno wasze. BŁAGAM

Gość gość
To wrzuć proszący apel na wszystkie podfora kafeterii, wtedy szanse bardzo wzrosną.

Gość gość
Ale słyszałem że najpiękniejsze stopy są na tym podforum. Wiem, że Ty masz piękne stópki. Chwyć więc komórkę, cyknij fotkę i spełnij moje marzenie. Proszę, oto zabawne zdjęcie na zachętę https://zapodaj.net/images/83fd6924d8b46.png

Gość gość
23:11 o-odpowiedz mi, p-proszę. Kocham Cię

Gość gość
zrobie wszystko za zdjęcie młodych stópek. Kafeterianki, pomóżcie w potrzebie!