Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najtrudniejsza decyzja w moim życiu, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Nikomu nie życzę, żeby zobaczył to co ja i żeby musiał podjąć decyzje co z tym zrobic. Otóż chciałem zrobic matce niespodziance przyłapałem ja na seksie z moim 24 letnim kolegą. Dowiedzialem sie ze moja matka zdradza od 2 lat ojcieca ktory jezdzi na tirze za granica z moj najlepszy przyjecielem. Przyjaciel nie ma za grosz honoru i mowi ze jak matka chciala to czego by nie skorzystac. Matka mowi ze ma potrzeby i to tylko seks ojca nie ma calymi tygodniami w domi i znalazla faceta do seksu ale go nie kocha i blagala zebym nic nie mowil ojcu. Jestem zalamany. Co mam zrobic? Powiedziec ojcu o wszystkim czy nie?

Gość gość
Nic nie gadaj to jest sprawa dorosłych.

Gość gość
powiedzieć jednak ojcu. Trudno ale z tego, co widać i tak w małżeństwie twoich rodziców jest rozpad. Ojciec prędzej czy później się dowie a niestety bardzo często zdarza się tak, że kobieta, która zdradza i tak potem się rozwodzi i na dodatek próbuje szukać winy męża i gdy mąż nie wie, że go zdradzała wciskać mu, że on był winien rozpadowi małżeństwa. I jak będziesz się wtedy czuł, dalej będziesz zeznawał przed sądem, że to wina ojca? Chyba, że wiesz, że ojciec także matkę zdradza albo korzysta z tirówek to wtedy możesz powiedzieć, że to sprawa rodziców i się nie mieszasz. Na twoim miejscu może też zapytałbym psychologa, czy kogoś innego doświadczonego, bo ta grupa to nie jest dobre miejsce na takie pytania