Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wybieracie? wygląd czy charakter

Polecane posty

Gość gość

macie do wyboru faceta: a) przystojny, może wyrwać każdą, może się po prostu podobać b)fajny charakter,wzbudza zaufanie, uczciwy, ale gorszy wygląd

Gość gość
C

Gość gość
A ten pierwszy jaki ma charakter

Gość jula8912312312
Jeśli chodzi o mnie to facet nie musi bye piekny. Ale musi sie podobac mnie. Tzn. musi miec to cos co mnie przyciagnie i z wygladu i charakteru. jesli albo wyglad albo charakter bedzie mnie u niego odpychal to nie ma to szans. Bardzo mnie kreca starsi ode mnie faceci, inteligentni, z jakas pasja

Gość gość
Facet musi mieć to coś. Są faceci którzy mają to coś i przy tym fajny charakter :)

Gość gość
Facet musi mieć to coś. Są faceci którzy mają to coś i przy tym fajny charakter :) Najgorszy typ to brzydki cham, a znam i takich.

Gość gość
A czym jest to coś?

Gość gość
gość dziś to cos nazywa sie kasa :)

Gość gość
Facet wcale nie musi być piękny albo bogaty żeby spodobać się danej kobiecie, znam wiele takich przypadków.

Gość gość
Durne są tego typu pytania, dają za mało informacji i śmiesznie ograniczają świat albo nie ograniczają, zależy jak kto czyta, bo nie wiadomo czy ten przystojniak też nie ma dobrego charakteru, a ten "gorszy" pod względem wyglądu może być po prostu mniej przystojny, ale wciąż przystojny

Gość gość
Wybieram full wypas....przystojny, bogaty, inteligentny ze świetnym charakterem :D

Gość gość
Ja chyba też C, bo ostatnio randkowałam z typem B, po czym skończyłam, bo jednak z wyglądu mnie odpychał, a potem z typem A i też to zakończyłam, bo trudno było się z nim dogadać.

Gość gość
Wybieram full wypas....przystojny, bogaty, inteligentny ze świetnym charakterem smiech.gif x Zakochany w tobie, poświęcający się, ale mający też własne, ciekawe hobby, twardy misiaczek, odważny, ale rozważny i co by tam jeszcze ;)

Gość gość
15.33 dokładnie :D

Gość gość
Ja juz wybrałam - B Jestem szczęśliwa :)

Gość gość
ja stawiam na B!

Gość gość
Ale p*****la te panny.. Typ B tylko dziwnym trafem typ A bzyka i jeszcze za nim panny biegają.

Gość gość
Mam B i jest cudownie ;)

Gość gość
Bez względu na płeć, partner/partnerka musi się podobać i wzbudzać pożądanie, ale to nie oznacza że ta osoba musi być ponadprzeciętnie piękna z wyglądu. Dlatego nie da się odpowiedzieć na takie pytanie i wybrać jednoznacznie którąś z dostępnych opcji, bo związek oparty na jednym lub na drugim nie będzie związkiem w pełni satysfakcjonującym... no i najważniejsze jest uczucie, bo bez tego to będzie tylko układ.

Musi Cie tez pociagac pod wzgledem seksualnym, bo inaczej tez nic z tego nie bedzie

Gość gość
dla dziewczyn liczy sie tylko wyglad

Gość gość
13.47- nie tylko wyglad, no chyba ze kobieta liczy tylko na przygode. Charakter jest bardzo wazny w zwiazku, ale musi kobiete pociagac facet- nie musi byc superprzystojny, tylko JEJ sie podobac. Bez pozadania nie ma dobrego zwiazku.