Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Witam w te wakacje po maturze chcemy się z przyjaciółmi wybrać na wspólne wakacje życia :D tylko Polska wchodzi w grę. Szukamy miejsca ciekawego, fajnych krajobrazów, najlepiej nad morzem. Miejsca, gdzie jest dużo młodych osób, są imprezy, atrakcje. Proszę o rekomendacje. Fajnie by było gdybyście dali namiary na jakieś tanie pokoje, domki.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Nad morzem to Międzyzdroje a w górach zakopane na Mazurach Ełk na Opolszczyźnie Namysłów bądź opole na wyżynach Lublin

Gość dabby9
tanich noclegów szukaj na bookaparcie albo bookingu :) a tak to Murzasichle, Gródek nad Dunajcem, Kazimierz Dolny? :)

Gość gość
polecam Trójmiasto :) a noclegów najlepiej szukać właśnie przez serwisy rezerwacyjne, ja zazwyczaj rezerwuję przez BookApart

Gość Katy90
Ja polecę, może nie najtańsze, ale za to świetne apartamenty nad morzem, w Darłówku :) W sumie jak pojedziecie w kilka osób to w przeliczeniu na osobę też dużo nie wyjdzie. Apartamenty to BALTIC KORONA - ich stronka www.baltickorona.pl. Apartamenty są super - wyposażone, pięknie umeblowane, bardzo wygodne. Co najważniejsze i to jest ogromna zaleta - wszystko jest na miejscu i nie trzeba jakichś wielkich bagaży ze sobą zabierać - na miejscu są i naczynia, i zastawa, i garnki, tv, ręczniki, pościel na wymianę, a do tego jest bliziutko morze (ze 300 metrów), jest sauna, jest solarium takie nowoczesne bezpieczne, więc nic tylko zbierać grupkę znajomków i jechać:) Pozdrawiam i powodzonka na maturze!:)

Gość sylieee5
może Łukęcin? ja byłam w tamtym roku właśnie tam, rezerwowałam sobie kwaterę na bookaparcie

Gość weejherowo
Polecam Wam Wejherowo, bardzo sympatyczne miasto, dużo do zwiedzania, nawet można znaleźć tam tani nocleg gdybyście potrzebowali, blisko do morza, no i jak mówiłam dużo do zwiedzania, nie można się tam nudzić :) www.wejherowo.pl

Gość gość
Zależy co lubisz robić podczas wakacji. Ja na przykład lubię zwiedzać. Dlatego wsiadamy w auto i jedziemy przed siebie. Noclegi wyszykujemy w internecie. Z ostatnich podróży mogę polecić http://hotel-diament.com.pl/

Gość Mietka

Bardzo proszę o opinie na temat hotelu Pensee Royal Garden Beach Resort w Marsa Alam. Chcę wybrać się tam z Rainbow, ale na stronie nie ma żadnych opinii, a ja ta średnio posługuję się językiem angielskim więc ciężko mi ogólnie znaleźć w internecie opinie o tym hotelu. Ktoś był i podzieli się wrażeniami?

Gość Ada

Polecam Grochów nocą jako hit tego sezonu!

Gość Jolatka
Dnia 26.01.2019 o 16:20, Gość Mietka napisał:

Bardzo proszę o opinie na temat hotelu Pensee Royal Garden Beach Resort w Marsa Alam. Chcę wybrać się tam z Rainbow, ale na stronie nie ma żadnych opinii, a ja ta średnio posługuję się językiem angielskim więc ciężko mi ogólnie znaleźć w internecie opinie o tym hotelu. Ktoś był i podzieli się wrażeniami?

Ten hotel zdaje się Rainbow ma od niedawna w ofercie. Też chętnie poznam opinie, ale wybierać się będę dopiero w sezonie wakacyjnym, więc do tej pory mam nadzieję pierwsze opinie gości się pojawią.