Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedno dziecko to egoizm !! Zachcianka egoistow

Polecane posty

Gość gość

To tak jakby kupic sobie pieska maskotke. Zgadzacie sie ze mna ? Dobrze ze coraz więcej ludzi zaczyna to dostrzegac i decyduje sie na wiecej dzieci.

Gość gość
lecz się na mózg póki nie jest za pozno ty krowo rozpłodowa widac ze nic w zyciu nie potrafisz osiągnac tylko wystawiac pipe do rżnięcia i rozroku TAKA PRAWDA

Gość gość
Brak dzieci to totalny egoizm Jedno dziecko to totalny egoizm Dwójka tak samo Trójka i więcej to patologia Jak żyć?

Gość gość
Dwojka nie jest patologia. Patologia to jedynak. Zachcianka to tak jak kupic pieska lub swinke morska. Taka prawda.

Gość gość
Niedziela to czas dla rodziny a zapewne masz w domu małe stadko więc proponuje opuścić kafe i się nim zająć.

Gość gość
U mnie w domu kazdego dnia kest czas dla rodziny

Gość gość
taaa i dlatego zakładasz po 50 tematów na kafe :P i gdzie niby ten czas jak caly czas tu piszesz?

Gość gość
gość dziś U mnie w domu kazdego dnia kest czas dla rodziny xxx który spędzasz na kafe :D taki to czas dla twojej rodziny :D

Gość gość
Sprowadzenie na świat jakiegokolwiek dziecka to egoizm. Spełnienie swojej własnej egoistycznej potrzeby przekazania swoich genów, doświadczenia rodzicielstwa a w wielu przypadkach zapewnienia sobie towarzystwa i opieki na starość. Im więcej dzieci tym większy egoizm.

Gość gość
Dzisiaj dla wielu osób dziecko to nieosiągalne marzenie a niektórzy nie powinni mieć dzieci. Ci,którzy mają odwagę głośno powiedzieć,że nie chcą być rodzicami bo np. nie czują tego,nie nadają się do tej roli lub nie chcą przekazywać w genach słabego zdrowia jakie sami mają z pewnością nie są egoistami i taka postawa zasługuje na szacunek. Nie liczy się ilość a jakość wychowania. Może ktoś woli poświęcić się dobremu wychowaniu jednego dziecka i woli tak niż zapewnic mniej dwójce? Nie jesteś kimś kto może decydować o tym jak to wygląda w innych rodzinach. Masz swoją i TEGO SIĘ TRZYMAJ. ps. Pracuję w opiece społecznej i widziałam wiele ludzkich dramatów. Egoizm nie jest domeną rodzin,gdzie jest tylko jeno dziecko,uwierz mi.

Gość gość
a więcej jak jedno dziecko to tylko głupie baby nic nie umiejące rodzą, to są tepaki i nic więcej

Gość gość
ja jestem pokojową egoistką ,niczego od nikogo nie chcę i nie chcę żeby ktoś coś chciał ode mnie ,to chyba sprawiedliwe

Gość gość
Tak chcialabys zebym zakladala 50. Od miesiaca mnie tu nie bylo.

Gość gość
Poza tym nie masz argumentow i nie podwazysz ze jedno dziecko to egoizm, bo wiesz dobrze ze to prawda. Dlatego atakujesz mnie personalnie i czepiasz sie tematow :)