Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wierzcie ze facetom nie przeszkadza wasza waga

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam szczuplejsza A później później powodów zdrowotnych i własnego obżarstwa bardzo przytyłam. Zaczęłam zajadać problemy. Mam pracę której nie lubię ale dobrze w niej zarabiam, codziennie z niej przychodzilam i rekompensowałam sobie stres jedząc słodycze. Mój mąż NIGDY nie powiedział złego słowa na temat mojej wagi, zawsze mówił ze dla niego jestem najpiękniejsza. Jak ktoś mi robił jakieś przytyki (np moja mama, czy teściowa ) to on zawsze stawał w mojej obronie i obracal w żarty wszystko, żeby mi nie było smutno. A jak masz kolega wytykał przy wszystkich dla swojej narzeczonej jej wagę to moj także zaraz mówił, ze nie każdy jest modelem i też stawał w jej obronie... A jednak od miesiąca jestem na diecie i schudłam kilka kg. A on już od pierwszego tygodnia mi powtarzał jaki jest ze mnie dumny i mnie motywował. Nawet sam przestał jeść słodycze, żeby mnie nie kupiło. Dlatego nie wierzę już w takie bajki, ze facetowi nie przeszkadza gdy ma grubą babkę. Kochający facet tego nie powie bo nie chce zranić swojej partnerki. Nie ma co się oklamywac ☺

Gość gość
naucz się dziecko odmieniać przez przypadki, bo wstyd, żeby dorosła baba tak pisała :o

Gość gość
ona skonczyla psychologie hehe

Gość gość
Pisze z telefonu więc przepraszam za błędy ☺ wyraziłam tylko swoje zdanie nie każdy musi się z nim zgadzać ☺

Gość gość
Wszystko zależy od gustu. Jeśli byłaś szczupła to za pewne takie właśnie wolał. Musi cię kochać bardzo skoro wykazywał tyle taktu w czasie gdy twoja waga wzrosła. Są jednak mężczyźni, którzy wolą puszyste kobiety a szczupłe zwyczajnie ich nie pociągają.

Gość takijeden666
To zależy, jakby ważyła 180 kg to by mi przeszkadzało, ale takie 60-70 to nie. :)

Gość gość
z tego co piszesz to on po prostu zawsze stoi po twojej stronie, nic nie wskazuje na to, że mu przeszkadzała twoja waga

Gość gość
a to już róznie bywa- byłam młoda i gruba- nikt mnie nie chciał, schudłam- też za bardzo mnie nie chcieli, no pojawiło się kilka propozycji niezobowiązujacego seksu, ale nic fajnego, utyłam znowu i myslałam, ze juz nigdy żadnego faceta nie znajde- i cud, znalazł sie fajny facet , zaręczyny , ślub.