Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mogę zarobić zeby nie przekroczyć progu 500?

Polecane posty

Gość gość
Oby zmienił się rząd i zabrał to patologiczne 500+

Gość gość
Nie jestem patologia i tak, biorę bez żadnych skrupułów 500plus i rodzinne. A Ty moja droga, sprawdź w słowniku znaczenie słów. Dziękuję wszystkim za uwagę, dowiedzenia.

Gość gość
Weź się lepiej do uczciwej pracy a nie kombinujesz. Jak tobie nie wstyd pytać się o takie rzeczy. I dla jasności to nie państwo daje tym nierobom 500+ tylko ludzie którzy codziennie chodzą do pracy by uczciwie zarobić na życie, na swoją rodzinę. Z mężem spodziewamy się pierwszego dość długo wyczekiwanego dziecka i nie dostaniemy tej jałmużny, przez którą są same podwyżki. Wykorzystam urlop macierzyński i wracam do pracy by z godnością pracować na swoją pociechę i mieć wysoko w górze głowę, że sama potrafię utrzymać rodzinę, a nie czekać jak te nieroby na pieniądze.

Gość gość
Dziewczyny..ajak mi za chwile skonczy sie macierzynski i nie bede miec Nic ( amimentow jeszcze nie mam) zostaje bez zadnego dochodu..to co mam zrobic?

Gość gość
Ja tez sie dowiem jutro co tu robic

Gość gość
Mam pytanie co zrobić jestem po udarze mózgu nie przysługuje prawo do renty ponieważ nie mam przepracowanych 5 lat wychowuje sama syna i pobieram 500 plus i alimenty 500 jak bym poszła do pracy tylko na stróża bo do fizycznej się nie nadaje to mi dochód przekroczy i wszystko stracę nie wiem co mam już robić