Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psychiczny ojciec

Polecane posty

Gość gość

29 kwietnia bede miala 16 lat,mam ojca ktory zneca sie psychicznie nade mna i mama,natomiast moja 6 letnia siotre traktuje jak ksiezniczke.Kazal mi juz w********ac z domu,twierdzi że nie mieszkamy z mama u siebie tylko u niego,mowi ze wszystko co jest w tym domu jest jego wiec nie widzi problemu w grzebaniu mamie po torebce i wyciaganiu np papierosów bez pytania. Jednak nie o to chodzi,3 miesiace temu ściagnal mi drzwi od mojego pokoju.Dom jest maly,przez co gdy ojciec siada np w salonie widzi co robię w pokoju.Jest to straszne,zero komfortu prywatności,nie moge sie spokojnie przebrać porozmawiac przez telefon a o zaprosić kogoś do siebie to wstyd,mowiac ze ma sie takiego ojca ktory pozbawia nas prywatnosci.Dodajac,gdy np jestem w lazience lub sie kapie wchodzi do niej bez pukania.Nie odzywam sie z nim od 7 miesiecy a mieszakm w jednym domu.Jest to straszny czlowiek ale nie bede sie o tym rozpisywac.Moje pytanie brzmi,czy ma prawo sciagac mi drzwi z pokoju?co z moją prywatnościa?

Gość gość
Idź do mopsu.

Gość gość
i co mam powiedziec?

Gość gość
Że jesteś ofiarą przemocy rodzinnej.

Gość gość
co moga zrobic mojemu ojcu?jak pojde do mopsu bedzie jeszcze gorzej bo jemu nic nie zrobia a on bedzie sie na mnie wyzywal..

Gość gość
Nie ma takiego prawa. Jest to forma przemocy. Tutaj możesz zadzwonić: http://niebij.pl/wordpress/?page_id=132 Porozmawiaj z mamą. Powinna założyć sprawę o znęcanie. Warto skorzystać z pomocy prawnika.

widzę ze polskie diabelskie nasienie nie powinno się rozmnazac w ogole, po co dzieci takim karaluchom ? mam nadzieję, ze rodzice, którzy niszczą życie swoim dzieciom będą smażyć się w piekle za to!!!

Gość gość
z twojej wypowiedzi wynika że jesteś rozwydrzonym bachorem a rodzic ma powód tak się zachowywać ja nigdy nie zamykam drzwi do pokoju nie czuję braku prywatności poza tym sama grzebię w torebce matce nie widzę w tym nic dziwnego a ojcu też się zdarza władowywać w łazienkę lub kibel jak ktoś w nim jest ale od tego jest zasuwka by ci nie wlazł podejrzewam że ćpasz

Gość gość
Teraz znęca się bo wie, że może. Póki Twoja mama nie reaguje nic się nie zmieni. Powinna omówić sprawę z prawnikiem.

Gość gość
Wspolczuje autorko :) przytulam :)

Gość gość
20:35 oho patola zbłądziła w internetach :D Młoda nie słuchaj. Twój ojciec stosuje wobec was przemoc. Nikt normalny nie odnosi się tak do dziecka. Dlaczego nie zamykasz drzwi w łazience?

Gość gość
Co za świr. Masz prawo do prywatności. Jakiś zboczeniec ładuje się córce do łazienki jak się kapie, podgląda jak przebiera. Nie jest to normalne. Za chwilę będzie molestował Twoją młodszą siostrę . Obserwujcie małą, koniecznie. Idź do MOPSu i koniecznie im o tym opowiedz. To jest też Wasz dom bo tam mieszkacie od z lat, jesteście zameldowanie i nikt nie może Was stamtąd wyrzucić. Twój ojciec ma obowiązek lozyc na Twoje utrzymanie do 18 roku życia lub do 25 jeżeli studiujesz dziennie. On się nad Wami zneca.

Gość gość
20:35 rozwydrzony to ty masz pysk, wypierniczaj w podskokach do swojego starego, a nie wypowiadaj sie tam gdzie cie nie potrzebują!

Gość gość
wspolczuję Ci mialam podobnie. Obecnie mam 26 ojcu nigdy nie wybaczę .. mi i mojemu bratu zrujnował psychikę. sama teraz mowie ze cos jest moje. dzwonilam na policje .. wielokrotnie . jak przyjezdzali ,moj ojciec opoiwadal ze ma problemy ze mna.. zglaszajac to nic nie zdzialasz.. w Twoim wieku ucieklam z domu. To tez nic nie dalo, znalezli mnie a potem bylo jeszcze gorzej. Robil nam taka patologię w domu ze na chwilę obecną nie chce zalożyć rodziny. Zawsze mialam zanizona samoocenę. Jedyne co naprawde powinnas zrobić to w wikeu 18 lat się wyprowadzić. ja mialam 16 jak zaczełam pracować. skoncz szkolę i wyjedz za granicę np do Holandii.. urwij to jak najszybciej bo zle to na Ciebie wplynie. bardzo zle..

Gość gość
Nagrywaj to jak się nad Wami zneca, jak wchodzi do łazienki jak się kapiesz. To, że nie masz drzwi przecież widać. Najlepiej byłoby jakbyście jakbyś się trochę poobijala, zrobiła obdukcje i powiedziała, że Cię pobił. Najlepiej włóż mydło w skarpety i poobijaj sobie plecy, wtedy nikt nie uwierzy , że sama to zrobiłaś Musicie zrobić wszystko, żeby pozbyć się go z domu.

Gość gość
21:10 czasy się trochę zmieniły.