Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Warszawiak rodowity babcia z Opola zmarła i dostałem w spadku mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

3 pokojowe w bloku z balkonem ba 8 piętrze w bloku u mnie w Warszawie nie mam swego lokum ze starymi mieszkam czy mam się tam wyprowadzić ja z dużej warszawy do małego miasteczka czyli Opola? Czy może zrzec się spadku czy tam zamieszkac? Aha nigdy nie byłem w Opolu

Gość gość
Ja w Warszawie gnieżdże się w 2 pokojowym mieszkanku nie stać mnie na wynajem a w Opolu mam mieszkanie po babci które dostałem w spadku i ja mógłbym tam mieszkac w 3 pokojowym mieszkaniu sam ale wada jest to że opole to małe miasto więc trochę się boję jak sobie tam poradzę opole to niby miasto wojewódzkie ale nie byłem tam nigdy

Gość gość
Niby w Opolu są koncerty kina teatry centra handlowe uczelnie muzea zoo wszystko jest ale lubię ten pęd i klimat dużej warszawy wyścig szczurów że miasto pędzi jak się do opola przeprowadze? Babcia w Opolu kupiła mieszkanie po śmierci dziadka... Bo odkladała całe życie pieniądze nie wiem czemu akurat tam a nie w Warszawie ta tajemnice zabrała do grobu!!! Zrezygnować z tego mieszkania czy tam Zamieszkac?

Gość gość
Co mam zrobić?

Gość gość
Weź leki czubie!!!

Gość gość
zapomniałem dodać, że w okolicy Królikarni znalazłem nadajnik z powstania warszawskiego i w bunkrze pod Królikarnią był telewizor lampowy działający firmy KLOSS , gdy włączyłem to działał i był przekaz transmisji z Berlina w kolorze , znalazłem telewizor kolorowy w bunkrze poniemieckim hurra

Gość gość
21:33 to podszyw

Gość gość
Up