Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajteczkowyGość

Problem z fetyszem

Polecane posty

Gość MajteczkowyGość

Witam mam problem z moim majteczkowym fetyszem. Mianowicie nie moge się opanować gdy jestem w pobliżu kosza na uzywaną bieliznę. Zawsze szukam w niej wtedy noszonych majtek i sie masturbuję wciągając w nozdrza ten boski zapach. Naogorsze że robiłem to z majteczkami dziewczyny mojego brata, mojej ciotki, matki, kuzynki i sąsiadki na jedenj z imprez. Czy to normalne czy powinienem z tym iść do seksuologa?

Gość gość
Powinieneś iść do psychologa, zapłacić stówkę a on ci wtedy żąda kluczowe pytanie: A CO TY O TYM SĄDZISZ?

Gość gość
Mam siostrę blizniaczke. Też lubię wachac majtki biorę wszystkie damskie jakie sa w koszu jeśli nie dę za świeże to idę do siostry i ściąga mi swoje pyszne . Ale jak się ucpamy z siostra to wtedy zakładam jej ponczoszki I cała noc nago chodzimy. Ona nie może się napatrzec jak moje jajka i fiutek robią się malutkie. Wymyslamy różne zabawy cala noc nago robi mi i sobie zdjęcia jak mnie ubierze w coś swojego jest fajnie z moją siostrunia fajne stopy ma lubię stopy wszystko ma fajne Nie bzykamy sie tylko się bawimy Lubię patrzeć jak cipke sobie goli nagrywamy się po całym domu cala noc chodzimy nago ja w jej ponczoszkach i majteczkami a ona w rajstopowych skarpetkach. Ja masuje jej stopy nie rzadko lizne cipeczke a ona myzia mnie. Mówcie co chcecie ale my tak od urodzenia razem . To jest fetysz albo zboczenie ale lubimy tak robić i będziemy . Lubimy patrzeć na swoje ciała ja lubię patrzeć dotknąć liznac tak jak ona i pozwalamy sobie ale nie bzykamy się. A wygląda zajebiscie moja naga wygolona ucpana pokazująca mi swoją cipe chce jej się zaraz pójdzie wibrator i mój język w ruch lubię lizać jej dupe

Gość gość
Mój brat zakłada moje rajstopy I oddaje mu swoje majtki

Gość gość
pojebane smiecie , zjeby odrazajace

Gość gość
Lubię podglądać swoją mamę jak się kąpie i walić sobie konia. Kilka razy mnie przylapala i głupio mi bylo i od razu mi opadł. Za karę miałem robić to przy niej jak się kąpie a ona patrzyła. Teraz jak jestem w domu z mamą to ona się kąpie a ja trzepie. Czyj to fetysz