Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prysznice koedukacyjne

Polecane posty

Gość gość

Usłyszałem ostatnio niezłą opowieść o prysznicach koedukacyjnych w jakimś schronisku młodzieżowym. Wobec tego mam pytanie, czy są gdziekolwiek praktykowane wspólne prysznice? Wydaje mi się, że w naszej kulturze zachodnioeuropejskiej czy w każdej na świecie przyjął się podział na toaletę damską i męską, a jeśli już koedu to nie wspólny prysznic tylko kabiny prysznicowe (jak to gdzieniegdzie jest w Czechach czy Niemczech). Gdzieśtam w Skandynawii podobno są takie prysznice. Jak to jest w Polsce? Bo podobno gdzieśtam było.

Gość gość
Co mam googlować? Schronisko młodzieżowe z prysznicami koedukacyjnymi? To się tak reklamują czy o chuj Ci chodzi złośliwa babo?

Gość gość
Saunaria: Białka, Aquadrom, Fala itd

Gość gość
Polki wstydzą się chłopaka czy męża przy badaniu ginekologicznym cipki czy porodzie a co dopiero wspólny prysznic z obcymi chłopakami. A co do badań cipki czy innych mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu nie było by gwałtów jak ostatnio onkolog , urolog. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek

Gość gość
Fajnie by bylo. Wszyscy u ginekologa chodza nago.

Gość gość
broken, wiem, że nie jesteś za bystra, ale niczego szczególnego nie googla. stąd moje pytanie do żywych ludzi, nie do google.