Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o mnie sądzicie ?

Polecane posty

Gość gość

Tak szczerze, bez zawiści, bez wygórowanych ambicji itd biorąc pod uwagę mój wiek ;) Mam 25 lat -ukonczylam technikum kosmetyczne eksternistycznie ,chodzilam do dziennego liceum o profilu humanistyczno psychologicznym -zrobilam kilka kursów w PL i za granicą, chcę też studiować coś pokrewnego ale jeszcze się zastanawiam co -mam własną firme,otworzyłam spa -znam 4 języki obce:angielski,włoski, francuski, niemiecki -mam dość duzo zainteresowan ale stale się zmieniają -mam własny apartament w Gdansku i auto -nie mam kredytów czy jakis prywatnych długów -duzo podrozuje ;)

Gość gość
Jeśli znasz na dobrym poziomie te 4 języki to podziwiam. Jeśli sama zarobiłaś na swoją firmę i nie pomagali Ci rodzice to też podziwiam.

Gość gość
No i jeszcze jeśli sama zarobiłaś na apartament to też podziwiam, mam na myśli bez pomocy rodziców i innych sponsorów.

Gość gość
jeśli ten apartament to pokój z kuchnią za 120 tysiecy a samochód opel corsa z 2003r. to jest to może realne. A jak masz apartament za 400 tysiecy i nowy samochod za 80 tys to musiałabyś przez 5 lat odkładać 8 tysiecy miesiecznie, do tego zbudowałaś własną firmę i nauczyłaś sie 4 języków? spoko...