Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć dziewczynie aby dbała o swój wygląd ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 18 lat moja dziewczyna 17. Nie należy do najładniejszych jej wygląd mogę ocenić na 7/10. Nie maluje się, nawet nie wyciąga włosków z pomiędzy brwi, obcina się na krótko (do barków) ostatnio nawet zaniedbuje depilacje. Dodatkowo ma lekkie piegi i trądzik. Kocham ją za to jaka jest, nie jak wygląda jednak chciałbym aby zmieniła to trochę, wystarczy wyrywanie włosków z pomiędzy brwi, lekki makijaż jak gdzieś idziemy i depilacja. Polecacie jakieś sposoby ?

Gość gość
Jak Ci takie rzeczy przeszkadzają, to za chwilę będziesz sie irytował coraz wiekszą ilościa rzeczy. Naprawdę zakochany nie widzi paru włosków i zawsze ocenia swoja dziewczyne na 10/10.

Gość KarolinciaOgar3
Może na początek podaj jej link do strony http://www.ezebra.pl/Lekki-makijaz-na-lato-trendy-2017-blog-pol-1494496001.html Makijaż na lato powinien być lekki, niemal niewidoczny. Im więcej kosmetyków nałożysz, tym szybciej twarz się spoci i trzeba będzie robić poprawki. Namiar tłustych produktów na twarzy w połączeniu z potem tworzy dodatkowo idealne środowisko do namnażania się bakterii. Dlatego osoby z cerą trądzikową i mieszaną mogą latem dodatkowo narzekać na pogorszenie się stanu skóry.

Gość gość
reklamiara wypad!

Gość gość
Karolincia, ogar! Mamy środek zimy, a nie lato :P

Gość gość
nawet nie wyciąga włosków z pomiędzy brwi x A ty "wyciągasz włoski" spomiędzy...? :P

Gość gość
Zacząć od zakupu słownika ort.