Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyLuZoWaNyCaLeZyCiE

Jakie pieszczoty stosować na dziewczynie?

Polecane posty

Gość WyLuZoWaNyCaLeZyCiE

Witam, mamy po 19 lat.Jesteśmy ze sobą od 4 miesięcy.Jesteśmy dość dojrzali i rozmawiamy na poważne tematy, np. na temat seksu itp..Spotykamy się przeważnie raz na weekend.Od 3 tyg zacząłem z nią spać.Nie uprawialiśmy seksu, no ale wydaje mi się że oboje czujemy do siebie ogromny pociąg seksualny.Zdarzyło się już dotykanie miejsc intymnych.Ja jestem prawiczkiem, ona dziewicą.Odkąd zacząłem spać u niej nie przespaliśmy praktycznie żadnej nocy, albo gadaliśmy, albo wzajemnie dotykaliśmy się wszędzie i nic więcej, i tak leciały całe noce.I mam do dziewczyn pytanie, podczas właśnie takiej nocy, gdzie się "bawimy sobą", gdzie ją moge dotykać?Ale tak dotykać żeby jej było przyjemnie, żeby jej się zrobiło "mokro"?Oczywiście bez wkładania ręki w majtki od razu albo w stanik.Tylko nie wiem, jakieś masowanie po brzuchu, albo karku czy coś takiego.Coś takiego żeby ją rozpalić, żeby pociąg który czuje do mnie, czuła jeszcze większy. PS Chciałbym już uprawiać seks, ale jakoś nie ciągnie mnie do tego "aż tak".Wole się z moją dziewczyną jeszcze pobawić i sprawić żeby to ona wykonała pierwszy krok. :)

Gość gość
Minetę jej zrób.

Gość gość
nacinanie krocza żyletką

Gość gość
CAŁUJ JĄ ZA UCHEM PO SZYI JĘZYKIEM TAM GDZIE MA KOLCYK SIJ JEJ USZKO RĘKą masuj sudki sij jej sudki itam poswięc tak zpare minut potem ręką nizej po mysce masuj 2 palcami apotem jednoczesnie sutki szyja uszko masuj palcami szparke jak zacnie się pręzyć wzdychać to b.dobrze mozes potem palcami przyspiesyć masowanie myszki. Potem ubier durexa i wejć b. Delikatnie. TYLE ZE SIE ODRAZU SPUSCIs ale sie nieprzejmuj to normalne. PYTAJ O Miska 2 jak cos. Miłej zabaz

Gość gość
"bez wkładania ręki w majtki od razu albo w stanik" Spróbuj delikatnego drapania PO majtkach w kroku. Najpierw wytrenuj siłę i sposób drapania NA SOBIE. Oczywiście w majtkach drap delikatnie swoje jądra. Gdy dojdziesz jak to robić przyjemnie, zastosuj na niej.

Gość gość
Wyprasuj jej plecy żelazkiem, powinna dojść , ale jak chcesz mega orgazmu to cycki w imadlo i lutownica w odbyt

Gość takie   zastosuj
masuj sudki sij jej sudki Potem ubier durexa i wejć b. Delikatnie

Gość gość8
"stosowac na dziewczynie" wymiękłem. :D