Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę swojego psa

Polecane posty

Gość gość

Kupiłem psa kilka dni temu a dokładnie suczkę, zawsze o nim marzyłem ale pies to jednak nie jest zwierze dla mnie. A co mnie w jej denerwuje? Śmierdzi Jest to Shih tzu i ma straszne ,,zacieki" pod oczami W oczach ma takie jakby czerwone żyły co mnie obrzydza Ciągle się liże po swojej pochwie Szczeka i piszczy jak śpię Nie skika i nie sra na maty Wszystko gryzie Zniszczyła mój mój bardzo dobry telefon Do pracy też nie mogę wyjść bo później piszczy Nie daje mi spać Śmierdzi Pies to złe zwierze

Gość gość
Bo psa jak dziecko trzeba wychowac.Myslales,ze wszystko samo sie zrobi?Chyba,ze to prowo w dodatku slabe bo jakos ciezko uwierzyc mi,ze sa tacy idioci co nie wiedza jeszcze,ze pies to obowiazek i zwierze na wiele lat.

Gość gość
Ty jak byłeś dzieckiem też zachowywales się jak głupi. Pies potrzebuje właściciela. Towarzystwa. Szczeniak dobermana zniszczył mi szyby (porysowal od skakania) dywany, pogryzl meble, drzwi. Córce wynosił zabawki. No i co? Nic. Decyzja o kupnie psa MUSI być przemyślana. Potrzeba ogrom cierpliwości. Ale biorąc psa do domu trzeba myśleć. Pies jest na lata.

Kupiłaś psa i nie wiedziałaś, jak on wygląda? Że ma długą sierśc i ma swój zapach i że ma pysk, liże się, je, sra i sika, bawi się, tęskni, płacze itd? Myślałaś, że to pluszowa zabawka? Nie, ty w ogóle nie myślałaś, pusty łbie

Gość gość
Tak żałuje ze ją kupiłem jest brzydka

a ty jesteś głupi z dwojga złego lepiej być brzydką suką niż głupim chujem

Gość gość
Ona tak strasznie śmierdzi teraz pewnie sra gdzieś w domu niecierpie suki

Gość gość
Zawsze mówią ze pies to taki najlepszy przyjaciel człowieka. Mój pies to g****o a nie przyjaciel. Oddać so schroniska?

Gość gość
Teraz jak jestem w pracy to ta suka znowu coś niszczy

Gość bodzio525
Nie rozumiem ludzi, którzy biorą psa bo chcą, a później im się nie podoba bo trzeba się nim zajmować. Pies sam sobie nie weźmie jedzenia i sam sie nie wyprowadzi na spacer. Jak sie zobowiazałes do zajmowania sie psem to sie nim zajmuj a nie mow ze to nie dla Ciebie. I właśnie dlatego potem sie słyszy o porzucanych i zakopywanych zywcem psach...

Gość gość
Zrób co uważasz. Lepiej oddać niż zostawić i się męczyć. Dla mnie i mojej rodziny nasz pies to członek rodziny. Mimo zniszczeń, ogromu cierpliwości jest z nami.

Gość gość
Bardzo lubie psy, miałam w dzieciństwie, ale później juz we własnym domu zdecydowałam sie na kota...i gdyby nie alergia syna miałabym zawsze jakiegos kiciusia. Koty sa zdecydowanie mniej kłopotliwe i nie smierdza.

Gość Ciocia Dobra Rada real
Skąd jesteś autorze? Ja ją wezmę od Ciebie.

Gość gość
Ja swojego psa uwiązałem do drzewa i zasmagałem go na śmierć linką od sprzęgła od motoru:) A innym razem miałem starego psa na odstrzał to wsadziłem go w worek jutowy i władowałem mu szprycę benzyny w serducho, zadziałało moment, polecam taki sposób pozbycia się śmierdziela

Gość gość
Ona ma jeszcze zeza fuuuu paskuctwo

Gość gość
Autor,kompletny idiota (sorry,ale inaczej nie potrafie nazwac go) pewnie myslal,ze pies sam wszystkiego nauczy sie albo,ze to ladna,pluszowa zabawka,ktora bedzie sliczna ozdoba postawiona gdzies na polce.To trzeba bylo kupic sobie pieska na baterie,on nie sra,nie sika i nie gryzie.Karmic tez go nie musisz.A temu kretynowi,ktory tak chwali sie,ze jednego psa przywiazal do drzewa i wysmagal linka od motoru,zycze aby ktos kiedys zrobil mu to samo.Ciekawe czy bedzie mu przyjemnie i bez bolu.

Gość gość
Co robić aby suka nie lizała się po pochwie?

Gość gość
Ty ją poliż

Gość gość
Ile zapłaciłeś za nią? Coś mi się wierzyć nie chce w to co piszesz.

Gość gość
To prowo zwlaszcza,ze niedawno zalozyl drugi,identyczny temat o tym,ze nie lubi swojego psa,tez suczki,tej samej rasy,w dodatku identycznie napisany.

Gość gość
Nie rozumiem wiadomości powyżej

Gość gość
Autorze jesteś?

Gość gość
(09:31) To poczytaj sobie temat "Nie lubie swojego psa". Tez dzisiaj zalozony.I po cholere dwa razy to samo zakladac?Trzeba miec cos z glowa.

Gość gość
Nie rozumiem wiadomości powyżej

Gość gość
Mogę linka do tego posta?

Gość gość
(09:37) A ty tak na serio czy moze jestes autorem i udajesz teraz idiote?Poszukac ci sie nie chce dzisiejszego tematu?Tytul byl juz podany.

Gość gość
Przygarnę tą suczkę!!! Jak można nie lubić shih tzu :(

Gość gość
Biedna suczka :(