Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chory fetysz czy co ?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy już ponad rok razem, niby wszystko oki ale ciągle myślę o mojej pierwszej, zwłaszcza w łóżku, miała 180 cm i była kobietą, wszystko miała jak się należy. Obecna ma 156 i czuję jakiś taki niedosyt, wszystko małe, jak gdzieś idziemy to mam wrażenie, że spaceruję z dzieckiem. Świetnie się dogadujemy, dużo lepiej niż z pierwszą ale ciągle brakuje mi ciała, za coś złapać a tu nie ma co. Zboczenie czy jak ? Fetysz ?

Gość gość
masz bidulku po/pi/er/dolony mózg!

Gość gość
wyparte popedy homoseksualne. duze wysokie cialo imituje mezczyzne

Gość gwoli wyjasnienia
Bo w zyciu nigdy nie ma sie wszystkiego na raz. Tam miales cialo i dlugosc a nie bylo dobrej komunikacji. Z ta dobrze sie dogadujesz ale nie masz za co zlapac. Wiesz co sie w takiej sytuacji robi? Ustala sie dla siebie priorytety. Co jest najwazniejsze dla ciebie, a co jest mniej wazne i da sie z tym zyc. Jesli tego nie potrafisz to musisz poszukac sobie takiej, ktora ma i cialo, i dobry dla ciebie charakter. Innej rady nie ma. Zadnego fetyszu tu nie widze :)

Gość gość
11.41 teoria chyba z tyłka, szybciej to chuda sylwetka bez wyraźnych kształtów imituje ciało męskie, autor być może z przyzwyczajenia nie umie się przestawić bo obecna kobieta ma posturę dziecka w porównaniu do poprzedniej wysokiej kobiety (jak sugeruje obecna wszystko ma małe stąd skojarzenia z dzieckiem), to nie musi być fetysz tylko osobiste preferencje (sama osobiście uwielbiam wysokich facetów, inni mi się z automatu nie podobają)

Gość gość
Myślę że autor żadnej z tych kobiet tak naprawdę nie kochał bo jak się kocha to takie głupoty nie są ważne. Pamiętaj też autorze że żadna kobieta nie jest tak idealna jak kobiety z okładek magazynów, to tylko photoshop więc jeśli to jest twój wyznacznik atrakcyjności to każda kobieta będzie dla ciebie albo za chuda albo coś tam jeszcze.

Gość gość
Nie wymagam Bóstwa, nie przeszkadzają mi małe pierwsi, brakuje mi po prostu ciała. Nie wiem jak to określić, boję się, że ją skrzywdzę, nie tylko w łóżku ale np w tańcu. Takie jakieś dziwne uczucie. Ciągle uważam na nią tak, jak by to było małe dziecko.

Gość gość
Znajdz sobie babe a nie placz tu nad jakims niedorozwinietym dzieciakiem

Gość gość
Wroc do pierwszej i nie rozpaczaj